Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy el kell válnom. Hogyan mondjam el ezt itthon?
Figyelt kérdés
Félek, hogy nem vagyok a páromnak elég jó, rettegek, hogy egyszer megcsal. Mivel nem bírom ezt az állandó rettegést ezért válni akarok. De hogyan mondjam ezt el vita nélkül? Anyósoméknál lakunk és ők nagyon szeretnek engem. Én viszont nem bírom már az állandó idegeskedést, hogy vajon mikor csal meg a férjem. Ti hogy mondanátok ezt el a családnak?2014. dec. 31. 21:17
1/17 anonim válasza:
Először tán a férjeddel kéne ezt tudatni, nem?
2/17 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy csak kamuzol!
3/17 A kérdező kommentje:
#1. Ő úgyis kiverné a balhét, hogy "Anyám, a Kati itt akar hagyni."
2014. dec. 31. 21:22
4/17 anonim válasza:
Nem válnod kéne, hanem segítséget kérni.
5/17 anonim válasza:
És mielőtt hozzámentél, mit éreztél? Megbíztál benne? Vagy olyan csajozós, hogy nagyon benne van a pakliban egy félrelépés? Vagy csak te vagy reménytelenül önbizalom hiányos, amiről a férjed nem tehet?
A munkahelyedről nem akarsz kilépni? Hátha egyszer úgyis kirúgnak...érted, hogy értem?
Itt nem a pároddal van a probléma szerintem menj el egy szakemberhez, hogy helyrerázzon egy kicsit.
A férjed, mit szólna ha az addig rendesnek hitt házasságából egyszer csak ki akarna lépni a felesége mert saját magát rémisztgeti azzal, hogy megbántja?
Szerintem nagyon le kéne ülnöd a férjeddel egy alapos beszélgetésre.
6/17 anonim válasza:
Azt lehet leszűrni az egészből, hogy már szinte tűkön ülsz és várod, hogy végre mikor csal meg a férjed és akkor beteljesül a megérzésed és megnyugodsz.
7/17 anonim válasza:
Ne tedd tönkre az életedet, pszichológust keress sürgősen!
8/17 anonim válasza:
Én nem családhoz mennék, hanem egy terapeutához (házassági tanácsadó, pszichológus), akivel először a saját érzéseimet próbálnám rendbe rakni. Mert úgy érzem az eddigiek alapján, hogy a félelmeidnek nem biztos, hogy van valódi alapja. Komoly önértékelési zavarod van, amit helyre kellene tenni.
9/17 anonim válasza:
Ha szilveszterkor és így ünnepek után ezen kattogsz ahelyett, h örülnél neki, h nem vagy egyedül és van akik szeretnek, akkor tudod mit válj el, és mond meg így aztán annyi, mit foglalkozol azzal, h de hogyan.
10/17 anonim válasza:
6-os, te màr ne igyàl többet ma......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!