Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy el kell válnom. Hogyan mondjam el ezt itthon?
Figyelt kérdés
Félek, hogy nem vagyok a páromnak elég jó, rettegek, hogy egyszer megcsal. Mivel nem bírom ezt az állandó rettegést ezért válni akarok. De hogyan mondjam ezt el vita nélkül? Anyósoméknál lakunk és ők nagyon szeretnek engem. Én viszont nem bírom már az állandó idegeskedést, hogy vajon mikor csal meg a férjem. Ti hogy mondanátok ezt el a családnak?2014. dec. 31. 21:17
11/17 anonim válasza:
Erezteti veled vagy nem, hogy nem vagy neki elég jó?
12/17 anonim válasza:
Tehát, ha félsz, hogy egyszer perforált vakbeled lesz, kiveteted, amikor még semmi bajod sincs? Nem az eredendő problémádat, az önbizalomhiányodat, nőiességedbe vetett hited erősítését kéne megoldanod válás helyett??
13/17 anonim válasza:
Még válás előtt gondolj bele: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
14/17 anonim válasza:
"Félek, hogy nem vagyok a páromnak elég jó" - de ennek van bármi alapja a te gondolataidon kívül?
15/17 anonim válasza:
nem biztos, hogy onbizalomhiányos.eleg csak korbenezni a világba, szar kapcsolatok egymás hátán, megcsalas már teljesen megszokott.ezzel meg hiába fog orvoshoz járni.
16/17 anonim válasza:
Szerintem is fordulj szakemberhez, mert szorongósnak tűnsz és önbizalomhiányod lehet.
Ne tegyél tönkre valami jól működő dolgot (annak tűnik), azért, mert félsz valamitől, ami esetleg előfordulhat!
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!