Terhes vagyok. Mikor mondjam el itthon? Meg egyáltalán, hogyan?
Idén érettségizem, nemrég megtudtam, hogy gyerekünk lesz a barátommal (külföldi, nem Mo.-n él).
Nem tudom, hogy itthon a családomnak hogy kéne elmondanom. Mert jó lenne, ha a barátom is itt tudna lenni, de nem tud ígérni semmit, mert most van pár fontos dolga, amiket nem tud csak úgy otthagyni másra, napokra.
Viszont azt sem tudom, hogy ezt meddig lehet titokban tartani.
Aztán itt van az, hogy mégis hogyan mondjam el. Mert még csak 6 hetes terhes vagyok és tudom, hogy valaki vár a 12. hétig, amíg bejelentik a családnak, barátoknak.
De ugye én még anyáékkal lakom, így jobb lenne mostanában, nem?
"Bocsika, de nem a lányomat védem, nem szorul rá, ha nem a kérdezőt!"
A lányodat véded, mert ugyanabban a cipőben jár(t) mint a kérdező. Érthető, de már hagyd abba.
"Van B terved , ha balul sulnek el a dolgok?"
Idézve tőlem.
"Most őszintén, a kérdező alap kérdését tekintve az előzőkhöz, hogy mit fog csinálni, vagy van-e b terve, vagy épp, hogy rinyálni fog-e..."
Idézve tőled.
Rakd össze kettőt. Miért ne vehettem, volna magamra amikor a mondatomat kiemelve, utaltál arra, hogy én is szidom a kérdezőt???
Slusszpoén, hogy én meg engem állítasz be idiótának ezért. :)
Amúgy tényleg nem trollkodsz?
53: Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
Ha kérdezőt érinti, akkor még ott a privi lehetősége is! Ennyi!
"53: Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!
Ha kérdezőt érinti, akkor még ott a privi lehetősége is! Ennyi!"
Ezt az elkeseredett "csak azért is" rúgkapálást:D Új kérdésnél kell kiírni következő kérdést, nem pedig "Az előző kérdező vajon miből fogja eltartani a gyerekét?" típusú kérdésekre vonatkozik. Ha a témával kapcsolatos a kérdés, akkor azt igenis ott KELL kérdezni, ahol újabb részletekre rávilágítva segíti a többieket a pontosabb válaszban. Te nagyon alulfejlett értelmi képességekkel rendelkezhetsz, ha ennyire nem megy a szövegértés. Pl. amit te csinálsz (vagyis a saját lányodat ajnározod és szabályzat vonatkozásait feszegeted), az simán megérne egy másik kérdést ahelyett, hogy itt pattogsz, amiért mások nincsenek annyira elvarázsolva, mint te.
Kérdező, hagyd ezeket itt, mind biztos megélhetésre szült szuper anyák saját házzal, tökéletes tuti nem megcsalós férjjel és hitel nélkül...
A 3. hónapot megvárnám mielőtt szétkürtölöm, mert igaz hogy ne adj Isten utána is történhet bármi de addig rizikósabb.
Jajj de kár, hogy a "gazdag szuperanyun" és a "gimis tinimamin" kívül nincs más lehetőség... Ja várj!
Annak aki itt a szabályzattal példálózott mondanám, hogy azért vannak a modik, hogy ami nem tetszik nekik azt töröljék, nekünk mezei felhasználóknak igazán nem kell ezzel törődni. A másik dolog meg, hogy szerintem senki nem akarja itt elvitatni a lányod érdemeit gyereknevelés és életvezetés terén. Csak amikor mondjuk itt szinte minden nap van olyan kérdés, ahol fiatal huszonéves anyuka sír, hogy milyen szar az élet, akkor ne az legyen már a normális, hogy egy pisis tinit erre biztatunk. Vagy akár olvass bele a munka vagy karrier kategóriába, ott is rengeteg olyan kérdés van, hogy kisgyerekes fiatal nő, nulla végzettséggel, nulla tapasztalattal nem talál munkát, de a gyerek éhes, fázik, kinövi a ruháit, stb.
Amúgy meg nem értem a rinyát. Tökmindegy, hogy itt Julcsi meg Marcsi mit ír, a kérdező úgyis azt csinál amit akar. De attól nem lesz kevesebb, hogy esetleg viszontlátja a saját helyzetét más szemszögből is, kevésbé cukormázasan.
Meg egy ilyen "bocsika" es fejbe lovom magam.
Irjak ki kerdest :D. Neked milyen fantasztikus tanacsaid vannak.... kar, hogy a lanyodnak nem adtal. Udv :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!