Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány olyan lány van köztetek...

Hány olyan lány van köztetek aki nem tud sütni-főzni mégis így él? Csak mert engem állandóan ezért bántanak a szüleim 14/L

Figyelt kérdés

2015. márc. 14. 19:36
1 2 3 4 5 6
 51/59 Pyross válasza:
58%
Szia! Engem is ezzel nyaggattak, amíg a Szüleimmel éltem. Mindig azt mondták, hogy ha lesz férjem és megkérdezi mi lesz a vacsi azt fogom mondani: nem tudom, mert leázott a cimke a dobozról/konzervről... :-) Amíg egyedül éltem jobban sütöttem meg különlegesebbeket főztem, mint Anyukám. Mióta férjhez mentem nem rendeztük be a konyhát. Azóta rendelem az ételt.... :-)
2015. márc. 19. 08:43
 52/59 anonim ***** válasza:
23%

Eleg szomoruan olvasom fiatal nok ferjhez mennek es rendelik az etelet.

Pedig frissen fozott egeszseges etel alap mindenkinek.

2015. márc. 19. 14:23
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Az étteremből rendelt, profi szakácsok által készített étel miért lenne kevésbé egészséges, mint az anyáinktól tanult maggikockás pörkölt nokedlivel című kalóriabomba?

A főzés alapvetően egy ember számára vagy kikapcsolódás, vagy időpocsékoló napi robot. Aki a második csoportba tartozik és megteheti, miért ne rendelhetne?

2015. márc. 19. 14:32
 54/59 anonim ***** válasza:
34%

lehet rendelni de mi van ha elfogy az anyagi keret a rendelesre ? bezar az etterem ? dragulnak az arak?

Egy felnott ember nem hiszem el hogy nem tud fozni magara

2015. márc. 19. 15:14
 55/59 anonim ***** válasza:
45%
Az ettermi etelek elsodleges tulajdonsaga a gazdasagossag. Nehogy azt higgye barki is, hogy a tejfol nem "frissfolbol", a diosmetelt nem szotyival turbozva keszul. De hat van akinek csak az a lenyeg, hogy tele legyen a hasa. Hogy mivel, azmar masodlagos.
2015. márc. 19. 15:24
 56/59 anonim ***** válasza:

A kérdésedre tapasztalatból tudom a választ. Amikor elfogyott a keretünk a rendelésre, nekiálltam főzni. Nincs olyan étel, aminek ne lenne ezer receptje a neten. Így tanultam meg pisztrángot sütni (otthon még csak nem is ettem, mert a hal, az csak a ponty vagy a balatoni keszeg), és nyulat is. Amit anyukám soha nem készített, merthogy gyerekkorában voltak nyulai, és azóta nem bírja megenni.

Ennyi erővel megtanulhatnánk tejfölt készíteni is, mert mi van, ha bezár a bolt. Mi lenne, semmi. Majd megtanuljuk akkor, nem olyan nagy ördöngösség.

2015. márc. 19. 21:11
 57/59 anonim ***** válasza:

Velem is így volt. Tizenévesen, sőt még 20 évesen is nagyon ellene voltam a főzésnek. Mert nem érdekel, mert nem szeretek, mert minek, mert utálom.

Mostanság, főleg nagymamámnak köszönhetően készítettem el néhány kaját és kezdek belejönni. Bár még mindig nem szeretek, de nem halok éhen és nem csak rántottára vagyok képes. Szóval győzelem! XD

Ne aggódj, tizennégy évesen még aztán főleg nem kell nekiállni főzőleckéknek főleg ha nem is érdekel. Más ha szeretsz anyud/mamád körül forogni a konyhába persze, de ha nem az sem akkor probléma. Szüleid majd megunják. :)

2015. márc. 19. 21:33
 58/59 anonim válasza:
en nem tudok es nem is mondanak semit
2015. márc. 21. 16:42
 59/59 anonim ***** válasza:
Komolyabb ételeket én sem tudok. :D
2015. márc. 22. 11:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!