Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem válása után 4 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem válása után 4 évvel ismerkedtünk össze, a volt felesége mégis állandóan beszólogat, bánt. Miért, ha nem én vagyok az oka a válásuknak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 25. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Mert neki nem sikerült.
2012. jún. 25. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Szólj vissza és tedd helyre. Talán közölhetnéd vele, hogy nem rajtad múlott, hogy nem sikerült az élete vezesse le intelligensebb módon a frusztrációját.

Az exének jó, a nőjének jó neki nem sikerült. Az ilyen az egész világot utálja legfőképpen saját magát de ezt az életben nem fogja bevállalni. Talán a párod is helyre tehetné egy kicsit a fejét. Van közös gyerekük így van módotok találkozni?

2012. jún. 25. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen van közös gyerekük és pont ezért nem akarok visszaszólni. A párom már rá szólt többször is, de egyáltalán nem használt neki. Pedig a volt feleségnek már hamarabb volt új kapcsolata,mint a férjemnek. Sőt már gyereke is született az új kapcsolatából. Már 3 éve ez megy és már nagyon unom!
2012. jún. 25. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert neki azóta sincs normális kapcsolata és irigy. Én nem szólogatnék vissza neki, max burkoltan, ha már nagyon idegesít, egyébként leszarnám. Nálunk párom exe ilyen, 8 évig jártak, a nő miatt mentek szét, mert megcsalta páromat... És engem b@szogat, szid a barátoknak. Csak sajnálni tudom az ilyen embert.
2012. jún. 25. 22:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő nem bírja elviselni a tudatot,hogy nem kell,főként akkor ha már totálisan érzik hogy az ex tovább és átlépett rajtuk,és új párt választott.
2012. jún. 25. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló sztoriba csöppentem én is, amikor megismertem a férjemet. Bár ott nem telt el ennyi idő, de már ők is túl voltak a váláson. Náluk a válás oka az volt, hogy már nem tudták elviselni egymást és mindennaposak voltak a veszekedések. Szintén van gyerek.

Kaptam én is hideget-meleget (exfeleségnek szintén volt bőven kapcsolata, mivel a külsejével nincs gond, rajzottak körülötte a pasik). Az első egy évünk úgy telt, hogy az amúgy birkatürelmű férjem, aki se akkor, se azóta nem emelte fel soha a hangját velem szemben, az exszel teli tüdőből ordítva kommunikált, utána meg fél órát remegett az idegtől.

Számomra egyértelmű volt, hogy az ex provokál. Egyetlen megoldás az volt, hogy nem adom meg neki ezt az örömet. Próbáltam kerülni, ha nem sikerült, akkor ráharaptam a nyelvemre és nem reagáltam semmit, akkor se, ha épp az arcomba ordított (valamiért ő csak ilyen hangerővel tud kommunikálni).

A férjemet is rávettem, hogy ha nem muszáj, ne reagáljon, vagy tegye rá a telefont. Ugynis sokszor nem a gyerek miatt hívta, hanem "csak úgy". Tipikus indítókérdés: "hol vagy? mit csinálsz?". Férjem meg birkamód válaszolt. Mondtam, hogy oké, akkor kérdésre kérdéssel reagálj: "miért érdekel ez téged?".

Lassanként így sikerült leépíteni. Néha még most is megtalálja a férjemet, pedig a gyerek már nagykorú, így indokolatlan - ha valamit akar a gyerek, felhívja ő maga a férjemet, vagy ő maga kezdeményez találkozót, már nem kell az anyával egyeztetni.

Ha hülyeség miatt telefonál, a férjem szó nélkül rányomja a telefont.

Mivel nincs reakció az akcióira, el is koptak, talán fél évente van már csak balhé, de ez már istenes a régebbi napi 2-3-hoz képest.

2012. jún. 26. 07:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

jaaaaj készülj fel, ennek sosem lesz vége! :S hiába van neki is új kapcsolat, hiába született onnan gyerek, valószínűleg nem boldog. Ti azok vagyok, és ezt látja, és ebbe belebolondul.

Nálunk párom elvált, én szintén úgy ismerkedtem össze vele, hogy párom már különköltözött tőle. Hiába vannak erre tanuk, a mai napig én vagyok a gonosz csábító aki szétszedte a családot. Sebaj túlélem.

Nálunk nagyon durva dolgokat csinált, egyfolytában rongálta az autónkat stb. Olyan is volt, hogy párom gyerekeit hoztuk el láthatásra és ő fogta magát és a kocsi elé ugrtt. Gyerekek a rémülettől sírva fakadtak, nem értették anya miért ilyen. Persze a szomszédoknak már azt mondja hogy mi tulajdonképpen elütöttük őt, és fontolgatja a feljelentést :)

Mondanom sem kell hosszú hosszú pereskedés után nekünk ítélte a bíróság a lurkókat, így élünk most.

Viszonylag próbálunk harmóniát adni gyerekeknek, bár a magyar jog még mindig olyan, hogy hiába mutatta ki a szakértő, hogy édesanya súlyos magatartásbeli zavarokkal küzd, agresszióra hajlamos stb. Azért minimális láthatást kapott. Szóval ezekben a napokban imádkpzunk, hogy rendben visszahozza a gyerekeket.

Hamarosan nálunk esküvő lesz, folynak a készülődések, kerek perec megmondta, hogy elfog jönni a helyszínre, hogy botrányt csináljon. :S

Vajon mit fog tenni ha jön a közös babánk majd? :S

Szóval hidd el ennek nem lesz vége soha!

2012. jún. 26. 08:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát Téged sem irigyellek!
2012. jún. 26. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!