Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány olyan lány van köztetek...

Hány olyan lány van köztetek aki nem tud sütni-főzni mégis így él? Csak mert engem állandóan ezért bántanak a szüleim 14/L

Figyelt kérdés

2015. márc. 14. 19:36
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
68%
Én sem tudtam addig, ameddig össze nem költöztünk a férjemmel. Aztán elkezdtem. Keresni kell recepteket és csinálni. Ennyi. Az hogy valaki nem csinálja 14 évesen, nem jelenti azt hogy soha nem is fog tudni elkészíteni egy levest.
2015. márc. 14. 20:58
 12/59 anonim ***** válasza:
34%
En se tudok fozni meg, nem gaz:) 14/l JA ES.. nem szazasok a szuleid, ha emiatt sertegetnek!
2015. márc. 14. 21:07
 13/59 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma azzal,hogy nem tudsz főzni. Idővel ha gondolod megtanulsz. Én 13 évesen kezdtem el,mert érdekelt. A Húgom amikor külön költözött. Nem volt szükség arra,hogy megtanulja hiszen mindig volt ki főzzön rá. A szüleidnek pedig nem szabadna ezért piszkálni.
2015. márc. 14. 21:19
 14/59 anonim ***** válasza:
37%

20 éves vagyok eddig csak krumplit meg tojásos dolgokat csináltam egyedül, de 9-esnek igaza van nagyon :D

be tudom gyújtani a tűzhelyet, úgyhogy gyakorlatilag bármit tudok sütni, főzni - csak még soha nem csináltam :D és lehet hogy nem is lesz finom :D

2015. márc. 14. 21:22
 15/59 anonim ***** válasza:
82%

Nem olvastam végig a válaszokat, mert nem akartam hogy befolyásoljanak.

Tehát: 14 évesen MÉG nem kell tudnia sütni-főzni sem egy lánynak sem egy fiúnak.

Aztán pl. 17, 18, 20, vagy egy-két évvel később már attól függ, hogy az a lány/fiú még a szülei nyakán él vagy már önálló.

Ha már elköltözött otthonról, akkor a saját érdeke, hogy tudjon sütni-főzni, akár LÁNY akár FIÚ!

Attól még, hogy lány vagy nem KELL ezeket tudnod.

Nem a kőkorban élünk, amikor a nő otthon süt-főz, míg a pasi vadászni megy, meg otthon barkácsol.

Tudod hány "férfi" tud otthon megszerelni mondjuk ajtó zárat, egy lámpát, egy mosógépet, egy autót, vagy fest/glettel/csempéz, stb?

A pasik kb. 10%-a. (bár most magam ellen beszélek, de én nő létemre ezeket simán megcsinálom)

Tehát ha nem rólam vagy más életképes nőről vagy férfiról van szó, akkor szerintem ne várd el, akár nő akár pasi tudjon sütni-főzni.

2015. márc. 14. 21:25
 16/59 anonim ***** válasza:
70%

Nem olvastam el a hozzászólásokat, de! Keresztanyám, közel a 40-hez 'nem tud' főzni. Ilyen szerintem nincs! Szakácskönyv, internet van, igaz? Hát hogyne! Olvasni tudsz, ugye? Mindenki tud :) Esetleg nyomtató jól jöhet, vagy lemenni az írószerbe kinyomtattatni, ha szükséges egy-két receptet, vagy mondjuk azt, hogy kell rántást csinálni, meg ilyesmik. Kilehet nyomtatni, a papírt kilehet vinni a konyhába, és a leírtak alapján elkészíteni, amit szeretnél :) Aztán meg minden fog menni idővel :)

Én így látom a dolgokat :) De 14 évesen ráérsz főzicskélni :)

21l

2015. márc. 14. 21:29
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
52/N Anyukám nem tanított meg főzni, mert ő is csak pár dolgot tudott elkészíteni. Aztán mikor egyetemre mentem, megtanultam főzni a csoporttársaimtól, majd amikor családot alapítottam, már egész profi lettem. Kb. 29 éves koromra. Úgyhogy ne aggódj, még előtted az élet! (Emil Ajar)
2015. márc. 14. 21:43
 18/59 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan ugyanazt akartam írni, mint a 9-es és a 10-es, úgyhogy nem írom le még egyszer.
2015. márc. 14. 21:44
 19/59 anonim ***** válasza:
66%
Olvasni tudsz gondolom, ismered hogyan működik a sütő, akkor probléma? Nyilván ha kellene meg tudnád csinálni, de 14 évesen nem hiszem, hogy háromfogásos ebédet kellene produkálni.. Nem igazán értem miért piszkálnak ezzel.
2015. márc. 14. 21:45
 20/59 anonim ***** válasza:
84%
Sose értettem hogy a főzéshez milyen tudást emlegetnek az emberek. Van kezem-lábam szakácskönyvem mérlegem lábasom tudok olvasni, tehát főzni is tudok. Ez nem egy olyan dolog amit évek kínkeserves munkájával tud csak elsajátítani az ember. Max az elején néha kicsit sós lesz (a sótlan az nembaj hozzáadni lehet) Itt csak azt tudom elképzelni, hogy valaki nem akar főzni de az egy más kérdés. Ennyi idősen én se főztem soha egyébként csak néha sütöttem sütit. Mond meg a szüleidnek hogy majd főzöl magadnak ha akarsz vagy éhes leszel
2015. márc. 14. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!