Hogyan mondjam el a családomnak hogy a kistestvérnek nem az apjuk az igazi apja?
Mivel en az apa vagyok (aki hasonlo modon vallalta a gyereket) igy a ribi kifejezes nem illo.
Keress mas negativ jelzot.
Eleg csak a no csaladtagjait felterkepezni, megkersni oket, es egyket megjegyzest elejteni, a pletyka ugy terjed akar futotuz.
Azert kivancsi lennek akik itt a hazugsagot partoljak, mit tennenek akkor ha kiderulne hogy a sajat apjuk nem az a verszerinti apjuk, es a csaladi bekeert lett eltitkolva az igazsag?
Én ugyanúgy szeretném az apámat, mintha vér szerinti lenne. Még csak kíváncsi sem lennék az igazira.
Amúgy meg persze, feltérképezi a családot.. hogyan? Magánnyomozóval? Azért, hogy elhintsen nekik valami pletykát? Elég hozzá a férj szava, miszerint megcsináltatta a DNS-tesztet, az övé a gyerek, és a férfi csak őrjöng, amiért a nő elutasította. Ez konkrétan olyan helyzet, amikor hiába kapálózik az, akinek igaza van, akkor sem tehet semmit. Ezt ő is be fogja látni, és eltűnik a színről.
Hogy lehettél olyan buta, hogy a biológiai apát beavattad?
Igen, sajnos benne van a pakliban, hogy hiába koptatod le, időről időre felbukkanna, és még nagyobb bajt csinálna vele.
Minden hsz-t elolvastam. Én is arra jutottam, hogy nem mondanám el. Megcsináltatnám a dns tesztet, és a biológiai apának (ha a szerető az) azt hazudnám, hogy nem Ő. Lehet kételkedne, de ha határozott vagy, beletörődik majd, egyebet nem tehet.
Egyébként ismerek egy ilyen családot, szintén a 3. gyerek nem a férjéé, de ott más volt a szitu, mert anyuka hátrahagyva a 2 gyerekét, lelépett a szeretővel, majd 3 hónap múlva hazaállított terhesen. Apuka megbocsájtott, azt mondta felneveli a gyereket sajátjaként, és örült, hogy a gyerekek visszakapták az anyjukat, így nagy egyetértésben nevelik a 3 gyereket.
Hogy mit szólt a környezetük? Minden csoda 3 napig tart. Lecsengett az ügy, nem adtak senki véleményére, bár az anyuka örökre meg lett bélyegezve a közösség által, ez tény. Ezzel együtt kell élnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!