Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a családomna...

Hogyan mondjam el a családomnak hogy a kistestvérnek nem az apjuk az igazi apja?

Figyelt kérdés
Nem a gyűlölködésre vagyok kíváncsi, bár tény hogy látatlanban és név nélkül könnyű elítélni bárkit. A házasságommal különösebb problémák nincsenek, kiegyensúlyozottnak mondható, de az utóbbi időben rutinszerűen éltünk, sokat dolgoztunk, túlóráztunk, szinte alig találkoztunk, stb. Egy multinál dolgozom, ahol sok céges rendezvény miatt többször kellett túlóráznom. Sokáig lehetne még mesélni a lényeg hogy összejöttem az egyik munkatársammal, és alkalmi viszonyba keveredtünk. Teherbe estem, mindjárt itt a baba, de nem bírok ezzel együtt élni, szeretném elmondani a szűkebb - tágabb családban hogy mi a helyzet. Hogyan tudnám ezt úgy megtenni, hogy megértsék és a lehető legkevesebb fájdalmat okozzam nekik ezzel? Nem akarom hogy a babát gyűlöljék az én hülyeségem miatt.
2015. márc. 5. 14:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
81%
En nem mondanám el.voltatok a Férjjel is együtt?nem tudja kiszámolni h nem ő az apa? mert enbizzony hallgatnék...
2015. márc. 5. 14:06
 2/64 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem tudsz jól kijönni.

Első körben a férjeddel kellene megbeszélni és majd utána jöhet a rokonság.

2015. márc. 5. 14:07
 3/64 anonim ***** válasza:
84%

Ajjaj....

Èn nem ítèllek el. De azt javaslom hogy mindenkèppen kèrj ehhez segítsèget, pl. pszichológus. Mert azèrt joggal fèlsz na!

4/64 anonim ***** válasza:
38%
Pedig a babát is gyülölni fogják. Helyükben te nem ezt tennéd? Te megérted magad?
 5/64 anonim ***** válasza:
100%
A férjeddel beszéld meg, négyszemközt. A továbbiakban (hogy melletted marad, vagy elválik, elmondjátok-e a rokonoknak vagy sem) az ő joga dönteni.
2015. márc. 5. 14:10
 6/64 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban a férjednek kellene elmondanod, hogy döntsön, elfogadja-e a dolgot, vagy nem. Annyira kegyetlen nem lehetsz, hogy a saját gyereked kiteszed annak, hogy a férfi sajátjaként neveli, majd mikor megtudja, hogy félreléptél, kilép az életéből. Vagy még rosszabb, a testvéreivel tartja a kapcsolatot, rá pedig nem kíváncsi.
2015. márc. 5. 14:13
 7/64 anonim ***** válasza:
72%
lehet csendben maradnék inkább......
2015. márc. 5. 14:13
 8/64 anonim ***** válasza:
77%
A férjed sem tudja? Biztos el akarod mondani? Nem tudom hány gyereked van, mondjuk kettő, akkor ha elhagy egyedül fel fogsz tudni nevelni 3 gyereket? És miért nem vetetted el? Az alkalmi kapcsolatod mit szólt hozzá? Ő tudja egyáltalán?
2015. márc. 5. 14:15
 9/64 anonim ***** válasza:
86%

szűkebb-tágabb családban?-biztos vagy benne, hogy ki akarod kürtölni ország világnak, hogy félredugtál?

Mit akar a vér szerinti apuka?

Mit mond a férjed?-vagy még ő sem tudja?

2015. márc. 5. 14:15
 10/64 anonim ***** válasza:
88%

Ferjed tudja?

A csaladnak semmi koze hozza szerintem.

2015. márc. 5. 14:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!