Ki hogyan reagálna arra ha kiderülne két vagy három
évtized után, hogy nem az az igazi apja, akit annak hitt?
(érett felnőttek és kamaszok)
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 23:57
1/9 anonim válasza:
Ha ő nevelt fel nem érdekelne. Ugyanúgy az apámnak tartanám, mivel ő szeretett engem nem az igazi 'apa'.
2014. szept. 9. 00:04
2/9 anonim válasza:
Nagy meglepetés lenne számomra, de ugyanugy szeretném továbbra is, sajnos az anya a hibás, ebben a helyzetben.
2014. szept. 9. 00:05
3/9 anonim válasza:
akkor is apakent szeretnem akit annak hittem. de szeretnem megismerni a ver szerintit is
2014. szept. 9. 00:07
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Ugyanakkor az édesanyára lehetne haragudni, mivel becsapottnak éreznéd magad.
2014. szept. 9. 00:16
5/9 anonim válasza:
Nem haragudnék édesanyámra. Ha felneveltek tisztességben, nem fontos a vérségi kapcsolat.
2014. szept. 9. 00:45
6/9 anonim válasza:
Akkor végre tudnám, hogy honnan a csudából jött az aprócska orrom, holott apám-anyám olyan csőrrel rendelkezik mint a szirti sas. :D
Ilyen esetben valószínűeg megkeresném a vérszerintit is, leülnék vele beszélgetni, megismerném. Nyilván azt a sok évet nem lehet pótolni, sose lenne olyan a viszony mint azzal aki felnevelt, látott eltaknyolni az első bringámmal és éveken át segített házit írni...
De felnőtt emberek módjára jóviszony kialakítása szerintem lehetséges, ha a felek nyitottak ilyesmire. Én legalábbis az lennék, hacsak nem hallok rémhíreket az illetőről. Bár valszeg akkor is, csak akkor óvatosabban.
2014. szept. 9. 00:52
7/9 anonim válasza:
nem éreznék semmi eget rengetőt, ha 3 évitizedig nem volt ott ahol kellet volna akkor csak egy idegen,
az anyára se haragudnék csak azért zavarja össze a gyereket mert egy felnött ember ba'ik felelőséget vállalni
2014. szept. 9. 00:54
8/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem haragudnek senkire, sot. Méginkább tisztelnem es szeretnem azt az embert, aki felnevelt ugy, hogy biológiailag semmi koze hozzam.
2014. szept. 9. 06:54
9/9 anonim válasza:
Megdöbbennék, és haragudnék kicsit anyámra, amiért hazudott apámnak. (Ha hazudott.) A vér szerinti nem érdekelne, semmi közöm hozzá, jobb apám nem lehetett volna. Remélném, hogy a szüleim képesek rendbetenni a kapcsolatukat, ha szeretőtől fogantam.. Ha viszont apám is tisztában volt a dolgokkal (pl anyám terhes volt, mikor megismerkedtek), nagyjából nem is érdekelne az információ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!