Magdika74 kérdése:
Ki az igazi anya? Aki megszüli és elhadja gyemekét, vagy aki neveli minden szeretetével?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 11:44
1/17 anonim válasza:
Aki "elhadja" az biztos nem az igazi!
2/17 anonim válasza:
Az elhadás az valami új magyar ige?
3/17 anonim válasza:
Igazi anya lehet nem a szülőanyja is egy gyereknek. Vannak olyan nevelőanyák, akik épp úgy és épp olyan szeretettel nevelik fogadott gyermeküket, mint egy igazi édesanya. Valójában nem a szülőanya határozza meg az igazi anya szerepkörét, hanem az, hogy ki hogyan neveli a gyermekét.
4/17 anonim válasza:
Elég érdekes kérdés, azt hiszem számítasz egy fajta válaszra, nos tőlem nem azt kapod. Ha csak szeretet van a nevelésre az régen rossz! Ha nincs mit enni a gyereknek, nincs rendes ruhája, akkor hiába szereti. Olyan élethelyzetben igazabb lehet az igaz anyánál aki születése után örökbe adja.
6/17 anonim válasza:
4-es! Sajnos a gyermeknevelést teljesen leredukálod az anyagi javak adására! Egy nehéz körülményt, például átmeneti szegénységet szeretettel, együttérzéssel (nekem sincs mit enni, nekem sem jut ennivaló) jobban át lehet vészelni, mint szeretet nélküli "nem tudok neked enni adni, vagy új ruhát venni" megfogalmazással. Szerinted a régi korok nagyon szegényei hogyan vészelték át a szegénységüket, ha nem az összetartás, az együttérzés szeretetével? Nem lehet mindent anyagi javakkal, anyagi személettel kezelni, mert az régen rossz, és hideg elutasítás!
7/17 anonim válasza:
4...ma Magyarországon nem hal gyerek éhen.
8/17 anonim válasza:
Jajj istenem 6os... Ezek a habosbabos, rózsaszín idealista álomképek olyan nevetségesek. Régen se bírták jól a szegénységet, de akkor az volt és kész. Ma megvan a lehetősége az embereknek (nem a nyavalygóknak), hogy normális életkörülményeket teremtsenek. Én falun nőttem fel, nekem nem kell bemutatni milyenek a szegények. De a boldog, vagy a kiegyensúlyozott nem igazán az, ami eszembe jut róluk...
A kérdező nem fejtette ki a kérdést, így nyilván provokációnak szánta. De amúgy 4essel értek egyet.
9/17 A kérdező kommentje:
Még eddig nem kaptam igazi választ!Nem az anyagi érdekel!!!!!!!!
2015. febr. 15. 14:13
10/17 anonim válasza:
Ja voll, Herr Hauptbahnhof !
Aki neveli minden szeretetével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!