Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki az igazi anya? Aki megszüli...

Magdika74 kérdése:

Ki az igazi anya? Aki megszüli és elhadja gyemekét, vagy aki neveli minden szeretetével?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 11:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nevelem .Hihetetlen de ha sajátom kenne sem szerethetném jobban!!!Most másfél év után megjelent a biologiai anyuka,borzaszto fájdalmat érzek!Fékek féltem kislányomat!!!
2015. febr. 15. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
hát jó lenne, ha nálad maradhatna, hozzád kötődik, szereted. Védőnő tud segíteni?
2015. febr. 15. 15:18
 13/17 anonim ***** válasza:
8-as! Tévedsz! Sokan vannak nemcsak ebben az országban, hanem az egész világban, ahol sajnos, a gyerekeknek nem lehet mindent megadni, még ennivalót sem! Ha megkérdeznél egy idős embert, aki szegénységben nőtt fel, hogy mi volt az az erő, amivel kibírta a szegénységet, hát biztos nem azt fogja mondani, hogy "nem bírtuk a szegénységet, de anyukám azt mondta, hogy az van, és kész!" Hanem bizonyára azt fogja mondani, hogy "sokan voltunk ugyanabban a helyzetben, ezért az összetartozás, a szeretet érzése volt az, ami erőt adott ahhoz, hogy normális ésszel kibírjuk, és végigvigyük mindannyian." Te soha nem voltál ilyen helyzetben, így nem is tudhatod, mit jelent szegénynek lenni, az írásodból semmiféle érzelem nem mutatható ki, csak az anyagi javakra való koncentrálás.
2015. febr. 15. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as fejezd be. Mostanra kiderült egy konkrét súlyos probléma van, azon tanakodjunk, hogy segítsünk!
2015. febr. 15. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es! Nem tudjuk a részleteket, akkor min is tanakodjunk?
2015. febr. 15. 16:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden vákaszt.Hál Istenek nem tudja elvenni a gyermeket,ugyanis a páromnak itékte a biróság,csak 6 éves .Én a kis lelki világát féltem,tudom azt, most megjelent pár láthatási alkalomra,aztán ujra eltünik.Kicsit keményen bántan az anyukával ,biztositottam arol,ha szomorúságol okoz nevelt kiskányomnak,nen állok jot magamért.Nagyon nagyin szeretem nem birnán elviselni hamszomorúnak látnám!!!
2015. febr. 16. 08:14
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülök! Nem tenne jót a kicsinek a rángatás ide-oda. Neveljétek szeretettel továbbra is.
2015. febr. 16. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!