Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy maradjon egy anyuka igazi Nő, ne csak anya?
Figyelt kérdés
Milyen legyen?Férfiak ti mit értetek ez alatt? Persze nők is írhatnak.2013. jún. 25. 16:25
1/18 anonim válasza:
Úgy, ha nem ragad le a pelenkázás-szoptatás-gyerekkel foglalkozás háromszögében, és van mersze nőnek is lenni. Igenis néha le kell tenni a gyereket és a férjjel foglalkozni. Időnként bezárni a hálószoba ajtót és huncutkodni, a gyereket átadni nagyszülőknek és kettesben elmenni.
2/18 anonim válasza:
Legyen a gyereken kívül más beszédtémája is, elsősorban ez nagyon fontos!
3/18 anonim válasza:
Úgy, hogy odafigyel magára. Én mindig próbáltam, és próbálom a mai napig is kihozni a maximumot magamból. Hetente 3x edzek, 2 hetente fodrász, kozmetika, heti egy szoli, +1 masszázs. Szeretek csinos lenni, engem 19 év alatt nem látott a férjem kinyúlt, szakadt melegítőben, zsíros hajjal, lomposan. Amíg a fiunk kicsi volt, akkor sem. A férjem pedig így szokott meg, így szeret, Neki is ez a természetes.Igaz, Ő is nagyon odafigyel magára. Nem is volt gondunk soha a házasságunkkal, a szex is fergeteges ennyi év után is.
4/18 anonim válasza:
Úgy tud nő is maradni, ha van mellette egy támogató apuka, aki nem leszólja, hogy de hájas fogyjon már le, hanem segíti, bevállalja a gyerekfelügyeletet addig, amíg anyuka tornázik vagy elmegy futni, hogy ne egy leharcolt háztartási robot legyen belőle.
5/18 anonim válasza:
Ha csak egyszer lepasszolta volna a felesegem a kolkoket, hogy el tudjunk menni egy hosszu hetvegere. Nekem a mennyorszag lett volna.
Mert akkor legalabb egy hetvegere azt ereztem volna, hogy Pasikent meg fontos vagyok. Ha csak rovid idore is, de meg a gyerekeknel is fontosabb...
6/18 anonim válasza:
Utolsó.
És ha Te passzoltad volna le a gyerekeket, és Te lepted volna meg egy hosszú hétvégével?Akkor lehet, hogy Neki is az lett volna a mennyország.
7/18 anonim válasza:
Persze, aztán a nő nekiesik, és nem engedi sehova a gyerekeket, plusz még vele sem áll szóba.
8/18 anonim válasza:
Azt nem volt szabad. Nem biztunk senkiben. Sem az en Anyumban, sem az Oveben. Es nem miattam nem biztunk.
9/18 anonim válasza:
úgy, hogy nem vágat magának férfifrizurát, és nem hízik el mint egy bálna. és nem csak otthonkában jár, hanem tisztességesen felöltözik.
egyszerűen felháborít, hogy időhiányra hivatkozva minden nő elhagyja magát, miután szült.
10/18 anonim válasza:
3-as, képzelem mennyire lehet szép a bőröd középkorúként, ha hetente szolizol..az ilyen nők inkább úgy néznek ki, mint egy vén r.banc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!