Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy három gyermekes ismerősöm...

Egy három gyermekes ismerősöm felháborodva jegyezte meg, hogy én könnyen el vagyok a szabadnapomon míg a gyerekeim oviba és bölcsibe vannak, ő pedig soha nem pihenhet, de egy "igazi" anya nem is megy vissza dolgozni, igaza volt?

Figyelt kérdés

Úgy éreztem mintha saját tehetetlensége miatt rám haragudna ,mert nehezen bolodgul agyerekeivel.

Több műszakban dolgozom és a szabadnapjaimon bizony szoktak menni a gyerekek oviba ,bölcsibe ,alig várom viszont a több hetes szabadságomat amikor itthon lesznek velem .

2013. jún. 25. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaz. Gondolom irigykedik, mert neki egy szabad perce sincs magára és ezt próbálta úgy előadni, hogy te érezd magad rosszul, de nem kell!
2013. jún. 25. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza , nekem is 3 gyerekem van és dolgozom is,szabadnapjaimon is ment,megy bölcsibe a lányom fiaim már iskolások .
2013. jún. 25. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak irigy,mert te felnőttek közt dolgozol,van szabadidőd,ő pedig 24/7 a gyerekekkel van.

Ne foglalkozz vele,csináld továbbra is igy.

2013. jún. 25. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól teszed, hogy a szabadnapodon nem hagyod otthon a gyerekeket. Nekik az a napi rutin, hogy hétköznap bölcsi, ovi, stb.

Az ismerősöd be kell lássa, hogy rosszul szervezi a dolgait. Kár olyan elvekhez ragaszkodnia, amik mint a fenti példa mutatja, nem válnak be. Ezért felesleges megbántani másokat. A hiba az ő készülékében van.

2013. jún. 25. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy igazi anya meg munka mellett is ellátja gyerekeit,és nem kifogásnak használja őket.

Én visszaszóltam volna mert ezzel csak meg akart volna bántani.

2013. jún. 25. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy egy igazi anya nem megy vissza dolgozni. Inkább otthon marad, begolyózik, siránkozik,és bánt másokat ,miközben magának sem meri bevallani, hogy már nem jó otthon. Tisztelet a kivételnek!
2013. jún. 25. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Irigy az ismerősöd rád :)
2013. jún. 25. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:

én sem dolgozom minden nap,de a fiam minden nap megy oviba

nekem azokon a napokon kell a házimunkát behoznom,amikor más otthon van,én meg dolgozok,pl hétvége

meg azt nem is lehetne bírni,hogy éjszakai 12 óra meló után még otthon legyen a gyerek is,meg még házimunkázzak is

neked van igazad

2013. jún. 25. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!