Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizetős szex, szülők, mit...

Fizetős szex, szülők, mit szólnátok, ha megtudnátok?

Figyelt kérdés

Kigürizem az agyamat is jelenleg, mégsem jutok egyről a kettőre. Szüleimmel élek még, 21 éves lány vagyok.

Nagyon szeretnék majd később venni egy hitelmentes házat, de ez így lehetetlen.. Mégcsak albérletbe se tudok menni, sulival mire végzek, még 2 év..

Arra gondoltam, hogy bevállalok havonta pár alkalom fizetős szexet, olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok. Ezt a pénzt félretenném.

Viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk, nem tudnám magamban tartani ezt a dolgot..

Szülők, ti mit szólnátok? Ha lenne más lehetőség, nyilván azt tenném inkább, de olyan csábító ez a lehetőség.. 1 óra alatt 10-15.000 ft, ezért napokat gürizek..

2015. febr. 27. 15:51
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
96%
Komédiába illő a dolog:D Szinte kizárólag a kérdező várakozásával ellentéted válaszok érkeznek, amin itt puffog oldalakon keresztül, majd egyetlen (!) kommentre boldogan ráveti magát, aki támogatja. Szerintem te még k*vának is sötét vagy:D Minek írtad ki a kérdést? Szerencsére lesz egy pasas, aki már most boldogan megd*gna, ennél őszintébb kapcsolatokra ne számíts a jövőben, mert mindenki meg fog vetni. Pont érdemeid szerint. Mit gondolsz, kinek kellesz majd egy-két éjszakánál többre? Tényleg kifizetődő belevágni..
2015. febr. 28. 11:33
 52/58 anonim ***** válasza:
És h akarsz orvos lenni ha mellette k*rválkodsz? Nem gondolod h abszolút nem vág a 2 össze??? V majd ott a betegekkel dugatod magad hátha több hálapénzt tehetsz zsebre??? Undi
2015. febr. 28. 12:23
 53/58 anonim válasza:
Floridaba elmennel erotikus masszast kinalni? Ha igen elkuldom a Facebook oldalt.
2015. febr. 28. 13:22
 54/58 anonim válasza:
4%

Szia!

Nem olvastam végig az oldalakon át tartó gyalázást.

De én hasonló helyzetben vagyok, mint amilyenbe Te szeretnél kerülni...

Ha gondolod, írj privit.

Nekem az anyám és a mostohaapám nagyon kibukott, mikor kiderült (nem én mondtam el). Az apám úgy tesz, mintha fogalma sem lenne az egészről. Túl büszke ahhoz, hogy beismerje, ez miatta alakult így leginkább.

2015. febr. 28. 14:16
 55/58 anonim ***** válasza:
83%
54-es ilyen nincs hogy az apam miatt ez igy alakult! Kva akartal lenni, hat az lettel, a Te dontesed, nem az apad fekszik a pasik alatt! Es a kerdezo is mehetne kulfoldre dolgozni , normalis munkat ott megfizetik... meg sem fordul a fejebe!
2015. febr. 28. 18:33
 56/58 anonim ***** válasza:
Édesanyádat ezzel a perverz és ízléstelen ötlettel, hogy lotyó lezsel, a sírba teszed. De lesz egy palotád. Megéri?
2015. febr. 28. 20:23
 57/58 anonim ***** válasza:
94%

"De lesz egy palotád. "

HA lesz. Mert az ilyen életmód mellett nem olcsó a megélhetés sem. A fizetőképes kereslet nem egy átlag egyetemista libuskát akar, tornacipőben meg kínai farmerben, ergo a kiadások az egekbe fognak szökni, hogy minden nap, minden kuncsaftnak csúcsformában legyél. Különben drasztikusan fog zuhanni az árad, ráadásul a megfelelő küllem folyamatos megtartása rengeteg időt is elvisz. (Kozmetikus, fodrász, körmös stb.)

Aztán egészségileg se mindegy... Csomó rizikó van, és ha kiesel a "melóból" egy időre valami betegség miatt, akkor nézhetsz, mint a moziban, mert a számláid nem feltétlen mennek lejjebb...

Arról már nem is beszélve, hogy ha egyszer megbánod az egészet, akkor már nem fogod tudni visszacsinálni. Nem leszel többé ugyanez a lány.

És az felmerült, hány pasi lesz, akinek ezek után komolyan kellesz majd? A múltaddal együtt? Mert olyan, aki emellett járni akar majd veled, az nem lesz, vagyis a következő évekre lemondhatsz a szerelemről, párkapcsolatról, és az ebben rejlő fejlődési lehetőségekről is.

És utána? Nyilván van, aki beéri egy kiöregedett exlotyóval, de meg fogsz lepődni, mennyi pasi fog elkerekedett szemmel kihátrálni az ismeretségből, ha kiderül, miből éltél mondjuk 5-8 évig.

Szóval ha ezek mellett megéri neked egy hitelmentes vityilló, akkor hajrá! Engem bármelyik érv elriasztana- már ha valaha is komolyan felmerült volna, hogy az anyagi gondjaimat a puncimon át oldjam meg.

2015. márc. 1. 17:31
 58/58 anonim ***** válasza:
A normalis munka miert nem opcio? Angliaban, Nemetorszagban, vagy akar Svajcban is gondolkodhatnal az utobbit megfizetik barmilyen hetkoznapi munkad van... egy-ket ev alatt lehet hazad, anelkul, hogy lotyo lennel.
2015. márc. 1. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!