Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim hangosan csinálják....

A szüleim hangosan csinálják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,együtt lakunk a nagyszüleimmel ami kicsit kényelmetlen helyzet,mi fent vagyunk az emeleten.Mivel nincs sok tér az én és a szüleim szobája között elég sok minden áthallatszik.Egy hónapja egy csomószór hallom ahogy hangosan szexelnek és nagyon zavaró..Egyszer pont akkor csinálták amikor itt volt a unokatesóm(igazából az volt az első egy ideje,és azóta folyamatosan),szegényt meg kizártam a folyosóra viccből,és mondta,hogy engedjem már be a szüleim itt csinálják..Nagyon kínos volt.Ráadásul nem zavartatják magukat,mivel az ajtón ilyen átlátszó rész van,égett a villany,stb szóval tudták,hogy nem alszunk.Este mikor tudják,hogy ébren vagyok még,mert pl kimentem fogat mosni,és még gépezek akkor is egyszer csak hallom,hogy azt csinálják.Örülök,hogy szeretik egymást,de komolyan ez már számomra kicsit undorító,hogy a szüleimet kell hallgatnom,mert nem akarok tudni róla.És utána másnap olyan furcsán érzem magamat,és nincs kedvem velük beszélgetni.Mit csináljak?Annyira idegesítő már,ha kimegyek miközben csinálják,hogy vegyék már észre magukat pár perc múlva ugyanúgy folytatják.Beszélni nem akarok velük,mert apám beszólna valamit,hogy ez nem a te dolgod,szokás szerint..

2014. júl. 27. 00:43
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
80%
Tedd be a fülest a füledbe és hallgass zenét. Tuti siker, persze, a hangerőre figyelj, ne legyen olyan halk :D
2014. júl. 27. 00:44
 2/54 anonim válasza:
6%
Ennyi örömet is sajnálsz a szüleidtől?
2014. júl. 27. 00:45
 3/54 anonim válasza:
31%
zene, a tuti megoldas :-)
2014. júl. 27. 00:45
 4/54 A kérdező kommentje:
Szoktam azt néha,de van,hogy mikor már majdnem bealszom,arra riadok fel,hogy anyám hangosan nyög..
2014. júl. 27. 00:46
 5/54 anonim ***** válasza:
6%
Másképp hogyan lesz kistestvéred? :P
 6/54 anonim ***** válasza:
13%
Inkább örülj, hogy még mindig fenntartják a lángot a kapcsolatukban. Vagy jobban örülnél, ha apu qrvázni járna, össze-vissza csalná anyukádat, aki emiatt elkeseredettségében egész nap piálna otthon? Éjszakára tegyél be füldugót és probléma megoldva.
 7/54 anonim ***** válasza:
83%
Én is mindig hallom.. k--rva undorító. Dugj be egy fülest, mást nem tehetsz.
 8/54 anonim ***** válasza:
87%
Valahogy pedig csak meg kéne említeni nekik finoman. Pl. "tegnap olyan furcsa zajokat hallottam tőletek, áthallatszott, nem tudtam aludni, ugye nincs valami baj?"
 9/54 anonim ***** válasza:
17%
addig jó amíg apád nem a szobalányt kúrja, vagy anyádat nem egy néger háziszolga döngeti
 10/54 anonim ***** válasza:
14%

ez most olyan dolog,mintha azt mondanád,hogy az evés undorító.

a kúrás az élet természetes része.

ami a fura itt,hogy mi ez a nagy lelkesedés most náluk.

mert ha ebben nőttél volna fel,akkor nem zavarna téged.

2014. júl. 27. 00:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!