Anonymus123456789 kérdése:
Nagyon hangosan zúg néha a laptopom, de ha lekapcsolom, és utána fel akkor újból mintha semmi baja nem lenne! Szóval néha zúg néha nem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tegnap volt elősször, amikor a laptopomat felkapcsoltam és hangosan kezdett el zúgni, ezt már csinálta ma is de ha ez után lekapcsolom, várok pár másodpercet és visszakapcsolom akkor már nem zúg. Segítene neki ha 1 ilyen hűtőt vennék alá? Vagy esetleg más probléma van?2012. dec. 30. 08:41
1/5 anonim válasza:
Berezonálhat a kopott hűtőlapát, cserével orvosolható.
2/5 anonim válasza:
Még egy tipp.
Esetleg túlmelegedés miatt csinálja,tele van porral a hűtőborda és nem bírja lefújni rendesen a meleget.
Lehet csapágyas a ventid,nem derül ki a leírtakból hogy a zúgás túlzott ventipörgés vagy kerepelés esetleg prociterhelés közben? vagy már alapjáraton is előfordul.
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem túlzott ventillátorpörgés.. de nem sokszor van ez...
2012. dec. 30. 12:54
4/5 anonim válasza:
ilyet az én gépem is csinált, nekem volt hozzá hűtő, de nem sokat ért. Valamit használt - kb 5 perccel később kezdett zúgni. Viszont egyre rosszabb lesz, vidd el szervízbe, kitisztítják a ventillátort, valszeg olyan poros, mint a sirály berendezési tárgyai lehetnek most...
5/5 anonim válasza:
Süritett levegő spray-vel kifújtam az enyémből a port, azóta halk, pedig olyan hangos volt, hogy a telefonban meghallotta a szerelő, ő mondta, hogy vegyek ilyen spray-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!