Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem megy a gta san andreas,...

Krisztianhun kérdése:

Nem megy a gta san andreas, elindul a játék, new game, félig betölt utána gta san andreas exe leállt, már mindent megpróbáltam, angol oldalakról is? Please help!

Figyelt kérdés

A gta san andreas eredeti cd,másnak megy.

Operációs rendszer:windows xp sp2(eredeti) frissítve hivatalos oldalról sp3-ra

Legfrissebb driverek az alaplaphoz,az alaplap hivatalos oldaláról

Videókártya:Radeon 9250 agp 128 mb(driver:Ati Catalyst control center legfrissebb hivatalos oldalról)

CPU:Intel Celeron 2.66 GHz

1 gb ram

#kilépés #hiba #leállás #GTA San Andreas #exe leállt gép újraindul
2012. dec. 22. 12:50
 1/3 karesz01 ***** válasza:

Lehetséges hogy a directx9.0c-et kihagytad .

A leírásodban nem szerepel a directx telepítése és frissítése .

( vagy esetleges pótlása )

Ha eredeti akkor nézd meg a telepítő dvd tartalmát hogy van-e rajta directx .

(x:/gta san andreas/DirectX/dxsetup.exe)

---

Ha egy játék directx9.0c használ és a te vga kártyád directx10.0 - et ,

akkor azért nem megy a játék mert hiányoznak egyes fájlok , ami nélkül nem tud elindulni az adott játék .

A játék a directx 9.0c használja , e csomag nélkül nem tud indulni , akár milyen top vga kártyával is rendelkezel .

2012. dec. 22. 13:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Directx 9.0c van fent,akkor sem megy,de azért kösz,hogy válaszoltál,esetleg valami más ötlet?
2012. dec. 22. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Meg van!!!!!!!!!Yeeeeeeeeeeee!Már tudom mi a probléma,a ramot kivettem,a fészket kifuvattam,és megmozgattam a ramokat!Ez okozta a fagyást és a problémát,úgy jöttem rá,h bekapcsoltam a kékhalált és megnéztem,h mi a gond és ott irta,h a memória,remélem soknak sseit,mert én sokat küszködtem vele!
2012. dec. 29. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!