Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet úgy operációs...

Hogy lehet úgy operációs rendszert törölni, hogy nem rakok fel másikat? Mi marad utána? Free Dos? Valaminek kell maradnia nem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha formázod a vinyót, akkor SEMMI nem marad rajta és persze a gép sem fog elindulni. Ha nem akarod használni akkor ez is megfelelő :D
2012. dec. 2. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A DOS is egy operációs rendszer, azt is telepíteni kell.

Marad a nagy üresség, a bootolható programokat eltudod indítani, mint néhány vírusirtót, és operációs rendszerek telepítőjét.

Ha formázod a HDD-t, attól még elindul a gép, csak nincs operációs rendszer, ami betöltsön, ha nem formázod, és nincs operációs rendszer, akkor sem fog tovább jutni.

2012. dec. 2. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Törölni úgy lehet egy operációs rendszert, hogy egy erre alkalmas boot lemezzel formatálod. Ez lehet akár a windows telepítőlemeze is.

Nem bonyolódnék bele, lényeg a lényeg, számodra innentől kezdve a merevlemez üres lesz, nem lesz rajta semmi.

A freeDos is egy program amit telepíteni kell, magától nem terem egy winchesteren.

2012. dec. 2. 19:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, sikerült! :)

Win7-et beraktam, leformáztam előzőt és kiléptem.

2012. dec. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!