Hogy lehet úgy operációs rendszert törölni, hogy nem rakok fel másikat? Mi marad utána? Free Dos? Valaminek kell maradnia nem?
Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 19:33
1/4 anonim válasza:
Ha formázod a vinyót, akkor SEMMI nem marad rajta és persze a gép sem fog elindulni. Ha nem akarod használni akkor ez is megfelelő :D
2/4 anonim válasza:
A DOS is egy operációs rendszer, azt is telepíteni kell.
Marad a nagy üresség, a bootolható programokat eltudod indítani, mint néhány vírusirtót, és operációs rendszerek telepítőjét.
Ha formázod a HDD-t, attól még elindul a gép, csak nincs operációs rendszer, ami betöltsön, ha nem formázod, és nincs operációs rendszer, akkor sem fog tovább jutni.
3/4 anonim válasza:
Törölni úgy lehet egy operációs rendszert, hogy egy erre alkalmas boot lemezzel formatálod. Ez lehet akár a windows telepítőlemeze is.
Nem bonyolódnék bele, lényeg a lényeg, számodra innentől kezdve a merevlemez üres lesz, nem lesz rajta semmi.
A freeDos is egy program amit telepíteni kell, magától nem terem egy winchesteren.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült! :)
Win7-et beraktam, leformáztam előzőt és kiléptem.
2012. dec. 2. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!