Fizetős szex, szülők, mit szólnátok, ha megtudnátok?
Kigürizem az agyamat is jelenleg, mégsem jutok egyről a kettőre. Szüleimmel élek még, 21 éves lány vagyok.
Nagyon szeretnék majd később venni egy hitelmentes házat, de ez így lehetetlen.. Mégcsak albérletbe se tudok menni, sulival mire végzek, még 2 év..
Arra gondoltam, hogy bevállalok havonta pár alkalom fizetős szexet, olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok. Ezt a pénzt félretenném.
Viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk, nem tudnám magamban tartani ezt a dolgot..
Szülők, ti mit szólnátok? Ha lenne más lehetőség, nyilván azt tenném inkább, de olyan csábító ez a lehetőség.. 1 óra alatt 10-15.000 ft, ezért napokat gürizek..
Nehéz dolog ez. Szerintem a hitel igenis ördögtől való. Én elég naív voltam mindig, nem sok élettapasztalatot tudok majd átadni a gyerekeimnek, de egyet megtanultam: hitelt nem veszünk fel!
Szerintem ezt velem együtt az egész devizahiteles generáció bevéste egy életre (de lehet, hogy ez is csupán naivitás).
Egyetem alatt dolgozni nem könnyű. Ha elengedhetetlen, akkor is leginkább arra való, hogy magad eltartsd, amíg tanulsz. Ne most akarj félretenni. Diplomával a zsebedben jobb fizetésért tudsz majd elhelyezkedni, akkor ráérsz majd lakásra gyűjteni.
Pár évbe így is beletelik, addig kénytelen leszel otthon, vagy albérletben lakni.
Ha mégis úgy döntesz, hogy a testeddel keresel pénzt, ahhoz senkinek semmi köze. Én nem javaslom, mert sok veszélye van, és az önbecsülésre sem lehet túl jó hatása.
Lehangoló, hogy itt tart az ország.
itt a meloval vmi nem stimmel..:
1 diákként nem dolgozhatsz 12 órát naponta
2 én is dolgozom néha diákmunkába(diákszövetkezeten keresztül) és egy nappal 4060 forintot keresek 8 órában----> ha te 12 órában dolgozol az 6000 ft naponta 36000 hetente és 144000 havonta...
3 ha rendesen vagy bejelentve akkor 70000 a minimálbér 8 órában és heti 5 napban
Jó, hát nyilvánvalóan kamu az egész :D Orvosira járok, pl. negyedév első félévében CSAK a kötelező tárgyak 41 órát tettek ki hetente, ehhez jöttek a kötelezően és szabadon választhatók. Persze ebből volt egy pár előadás, amit ellógtunk, és ez a félév volt óraszámot tekintve a legdurvább, ettől függetlenül egyikben sem lehetne megcsinálni, hogy 6x12 órázik valaki.
Találj ki valami jobb mesét. Felőlem elmehetsz k rvának, nem nagyon izgat, én majd inkább megélek a kezdő orvosi béremből, de tisztességesen. Arra a megjegyzésedre, hogy ha tudnánk, hogy hányan csinálják ezt egyetem mellett, azt mondom, hogy nem érdekel, hogy ki mit csinál, nekem az a fontos, hogy én a saját lelkiismeretemmel rendben legyek.
Amúgy meg nagyon reprezentatív a felmérésed, nappalin 18 lányból 7 csinálta, végigkérdezted az évfolyamot (ami orvosin 180-200 fő :D )? Eszerint a 200 fős orvostanhallgatóból 77 k rva. Tök reális. Publikáld is kérlek.
A kérdésedre válaszolva nagyon nagyon szomorú és csalódott lennék, és mindent felajánlanék a lányomnak segítségül, hogy abbahagyja ezt a megalázó borzalmat. Kitagadni biztos, hogy nem tudnám, de nem is tudnék úgy tekinteni rá többé, mint előtte.
akár kamu akár nem, a tipikus magyar kommentelők megint megmutatták, miért tartanak ott ahol.
szerintem kérdező menjél el nyugodtan k*urv*ázni, mert jól lehet vele keresni, és nem olyan könnyű munka az mint aminek tűnik. én is voltam már k*rvával és sokat beszélgettem vele előtte. ehhez olyan életfelfogást kell felvenni, hogy idegen pasival dugjál, akár tetszik külsőre akár nem, hogy ezt nagyon kevesen tudják megcsinálni. csak ugye a magyar az olyan, hogy ha szerinte valaki könnyen keres pénzt és többet, akkor azt már elhordják mindennek, meg ez a hülye társadalmi felfogás. ha bemész egy boltba és vásárolsz, a kutya nem fogja rólad megmondani honnan van a pénz, akkor meg nem mind1? egyszerűen irigyek, savanyúk az emberek, főleg a magyarok.
szóval nyugodtan próbáld ki ezt a szakmát, mert igenis ez az, nem könnyű, de megtanulható, csak mondom lelkileg úgy kell felfogni. a többi emberrel ne foglalkozzál, mert ettől te nem leszek rosszabb vagy jobb ember. mert egy k*r*va is ugyanúgy lehet művelt, okos és intelligens, attól hogy ezt csinálja. szívből kívánom neked, találd meg a helyedet az életben, és ne ezen az oldalon , meg ilyen emberek vegyenek körül, mert csak lehúznak. mai világban már mindenki úgy boldogul és úgy él , ahogy tud. lehet álszenteskedni meg minden de a pénz kell az élethez.
Írtam privit, Kérdező.
Arra viszont nem tértem ki, hogy anyám mit szólna.
Sajnos anyám semmit sem szólhatna, ugyanis ő maga is ezt csinálta, agyba-főbe ba.atta magát a házassága alatt, így születtem én is. Így pont ő az, akinek legkevésbé érdekelne a véleménye.
Ennek ellenére nyilván nem örülne, és valószínűleg inkább segítene nekem elérni a vágyaimat, ha azok anyagi természetűek. Nehezen tudom elképzelni azt, hogy egy szülő ezt az ötletet támogassa.
Én sem tudnék mint mondani anyaként. Talán azért, mert félig-meddig voltam ilyen helyzetben. Szomorú lennék, hogy a lányomnak ekkora anyagiasságot tanítottam (én is ezt láttam otthon, no komment).
A saját lakás, úgy gondolom, ráér. Nekünk sincs saját, sőt, valamivel még könnyebb is, mivel ha jön egy jobb munka, simább ügy a közelebb költözés. A hiteltől én is tartok, annak ellenére, hogy a sulit DH-lel fejeztem be. Természetesen ez másfajta konstrukció.
N 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!