Fizetős szex, szülők, mit szólnátok, ha megtudnátok?
Kigürizem az agyamat is jelenleg, mégsem jutok egyről a kettőre. Szüleimmel élek még, 21 éves lány vagyok.
Nagyon szeretnék majd később venni egy hitelmentes házat, de ez így lehetetlen.. Mégcsak albérletbe se tudok menni, sulival mire végzek, még 2 év..
Arra gondoltam, hogy bevállalok havonta pár alkalom fizetős szexet, olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok. Ezt a pénzt félretenném.
Viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk, nem tudnám magamban tartani ezt a dolgot..
Szülők, ti mit szólnátok? Ha lenne más lehetőség, nyilván azt tenném inkább, de olyan csábító ez a lehetőség.. 1 óra alatt 10-15.000 ft, ezért napokat gürizek..
Na meg ha rákapok a dologra, mert hát könnyű pénzszerzési lehetőség, akkor mit csináljak? Sose gondoltam régen, hogy valaha ez eszembe jut..
Egy ismerős csajszi ilyen luxusprosti, 30-40 ezreket keres 1 óra alatt, jelenleg Olaszországban építtet egy nagyon szép villát...
Hitelt soha az életben nem fogok felvenni, ezt megfogadtam akkor, mikor a szomszédék utcára kerültek.
Orvosként se fogok olyan hú de sokat keresni, főleg pályakezdőként.. Szar ez az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!