Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizetős szex, szülők, mit...

Fizetős szex, szülők, mit szólnátok, ha megtudnátok?

Figyelt kérdés

Kigürizem az agyamat is jelenleg, mégsem jutok egyről a kettőre. Szüleimmel élek még, 21 éves lány vagyok.

Nagyon szeretnék majd később venni egy hitelmentes házat, de ez így lehetetlen.. Mégcsak albérletbe se tudok menni, sulival mire végzek, még 2 év..

Arra gondoltam, hogy bevállalok havonta pár alkalom fizetős szexet, olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok. Ezt a pénzt félretenném.

Viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk, nem tudnám magamban tartani ezt a dolgot..

Szülők, ti mit szólnátok? Ha lenne más lehetőség, nyilván azt tenném inkább, de olyan csábító ez a lehetőség.. 1 óra alatt 10-15.000 ft, ezért napokat gürizek..

2015. febr. 27. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
80%
Nekunk nem kell bizonygatni, hogy hány egyetemista ezt csinálja. De ha ezt akarod, akkor állj be a sorba. Anyádnak is mondd ezt érvként, hogy a legtöbb egyetemista lany ebből el, biztos igy majd megértobb lesz.
2015. febr. 27. 16:40
 32/58 anonim ***** válasza:
97%

Jó, de ha meg eldöntötted, hogy prostinak állsz, akkor mi is a kérdés most?

Akkor legyél elég felnőtt ahhoz is, hogy a szüleid előtt vállald a következményeket.

(Mondjuk azért a megkeseredett vényasszony és a k...va közt azért vannak fokozatok. :D)

2015. febr. 27. 16:40
 33/58 anonim ***** válasza:
97%

Mikor jársz te iskolába?

Egyébként 6x12 óráért nevetségesen kevés a 80ezer. Én gyárban 96ot kerestem 5x8 órában, szombati túlórával meg 100 fölött...

De ha 20ezret félre tudsz tenni havonta, az teljesen jó, másnak nem marad ennyi. A hitelmentes ház, autó, stb. az bizony mindenkinek sok sok év kemény munkába kerül, nem pottyan csak úgy az öledbe 21 évesen.

De ha prosti akarsz lenni, hát legyél. De nehogy azt hidd, hogy majd te válogathatsz, meg szabadon szedheted fel a pasikat, akik épp megtetszenek, mert fiatalok és jóképűek, és majd ők fizetnek neked, mikor bárkit megkaphatnak ingyen egy diszkóban... Álomvilágban élsz, de majd tanulsz a saját hibádból.

2015. febr. 27. 16:41
 34/58 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként igen, ahogy előttem is írták, ha elég felnőttnek érzed magad ahhoz, hogy k**va legyél, akkor vállald fel büszkén, állj oda a szüleid elé, és dicsekedj el vele, hogy mivel keresel pénzt. Ennyi.
2015. febr. 27. 16:42
 35/58 anonim ***** válasza:
57%
Elég baj, ha pályakezdő orvosként nem keresel 200 ezer körül. Akkor mit mondja én, gyógytornászként, aki majnem a minimálbért viszi haza? Érdekes.
2015. febr. 27. 16:54
 36/58 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, a szomszédjaid a hitel miatt kerültek az utcára, te meg önként mész ugyanoda szakmagyakorolni. Én inkább hitelt vennék fel, ha nem bírom fizetni, még mindig k...nak állhatok. :D
2015. febr. 27. 16:59
 37/58 anonim ***** válasza:
96%
Én is olvastam, hogy sok egyetemista csinálja ezt tanulás mellett, de attól ez kevésbé lesz undorító és elítélendő? Abba is gondolj bele, hogy van olyan akinek emiatt megy tönkre a házassága, mert a férjnek ez nem fér bele (természetesen jogosan) még akkor se, ha már rég befejezte a 'nő' ezt a 'munkát'. Sokkal jobban ki fog hatni az életedre mint gondolod. Az meg, hogy te csak helyes, fiatal férfiakkal fogsz lefeküdni... hát... jót nevettem, köszi :D
2015. febr. 27. 17:02
 38/58 anonim ***** válasza:
97%
orvosnak tanulsz és 6x12 órát dolgozol? :O Melyik gyárban van ez a munkarend? Mert ezt a munkatörvénykonyve tiltja
2015. febr. 27. 17:15
 39/58 anonim ***** válasza:

Most tényleg azért, mert szeretnél venni egy házat?

tudod egy ház vagy lakás nem 50, 100ezerbe kerül, tehát ez nem 4-5 alkalom szex lenne... szóval most konkrétan prostitált szeretnél lenni?

Az egyik legjobb barátnőm 16 éves kora óta dologzik, mert elvesztette a szüleit, és hónap végére egy forintja sincs, egyik napról a másikra él, mégis tud boldog lenni saját lakás nélkül, mert örül hogy van fedél a feje felett és hogy tud enni valamit, és hogy egészséges és vannak olyan emberek körülötte akik szeretik. Te meg hisztizel hogy ház kéne és itt kérsz támogatást hogy nyugodtan mehetsz pénzért szexelni.

És még azt is megkérdezed hogy egy anya mit szólna ehhez? Szerinted? azt mondja hogy ügyes vagy kislányom, így kell pénzt csinálni?

nem értem hogy mit vársz....

2015. febr. 27. 17:48
 40/58 anonim ***** válasza:
85%
Kiszamoltad mar, hogy hany pasival kell sexxelned egy hazert .. mert az ugy kabe 40ezerrel szamolva ugy 1000-2000 b@s z@s , mert valamibol ugye elsz, gondolom topis krvà nem akarsz lenni, ha havonta megkeresel 2 millat akkor abbol csinositgatod magad es nonek az igenyeid, ahogy no benned a megalazottsag erzese elkezdesz kompenzalni, vasarlas, zabalas, Alkohol, Drogen, muhaj, mucici, szolo, ruhak, tobb szazezer ugy hullik majd ki a kezedbol, mintha a szel fujta volna ki. Lattam en mar gyonyoru lanyt aki 1 ev alatt 40millat szedett ossze, es mindent elszort... jelenleg a pszichiatrian kezelik, szet szivta az agyat , persze abbol is a dragabbat. Jaa maradt par draga bugyija, de Azt cseszheti mert o mar a kutyanak sem kell!
2015. febr. 27. 18:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!