Fizetős szex, szülők, mit szólnátok, ha megtudnátok?
Kigürizem az agyamat is jelenleg, mégsem jutok egyről a kettőre. Szüleimmel élek még, 21 éves lány vagyok.
Nagyon szeretnék majd később venni egy hitelmentes házat, de ez így lehetetlen.. Mégcsak albérletbe se tudok menni, sulival mire végzek, még 2 év..
Arra gondoltam, hogy bevállalok havonta pár alkalom fizetős szexet, olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok. Ezt a pénzt félretenném.
Viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk, nem tudnám magamban tartani ezt a dolgot..
Szülők, ti mit szólnátok? Ha lenne más lehetőség, nyilván azt tenném inkább, de olyan csábító ez a lehetőség.. 1 óra alatt 10-15.000 ft, ezért napokat gürizek..
"Heti 6x12 órázom" -hogy? ezt hagyd abba! (nem is igaz)
És ne kezdj ilyen gusztustalan dologba.
Megutálod az életed, a szerelmet, ami a legszebb a világon!
Hova vigyem lejjebb az igényeimet?? 20.000 ft-om marad hónap végére! 80.000 ft-ot keresek, 40-et adok anyának, többi a gyógyszereim, vonatjegy, ilyesmik.
1 nadrágot nem vettem magamnak fél éve, még hogy igények... pfff
Ne pfff-ogj..
Menj és vegyél ki aegy szobát havi 20 ezerért, és máris van + 20 ezer spórolt pénzed.
Azt meg anyádtól se várd el, hogy te továbbra is otthon fogsz élni, miközben pénzért ba**ol idegenekkel. Úgy ki fog dobni mint egy koszos zoknit. Na akkor meg végképp nem fogsz félre tenni, mert akkor semmivel nem fog támogatni. Komolyan te ennyi ésszel orvos akarsz lenni?? Szerintem ne tanulj..
Heti hatszor 12 óra munka. Mellette hogyan jársz te egyetemre. Nappalis biztosan nem lehetsz, de még levelezős sem, hiszen nekik péntek-szombat a konzultációs napjuk.
De tegyük fel, hogy valamilyen csoda folytán mégis iskolás vagy. Akkor két lehetőséged van. Vagy a BA-s diplomáddal elmész dolgozni, vagy csendben maradsz. Miért is? Mert kezdőként, futtató nélkül, lakás nélkül szinte esélyed sincs.
Másrészt meg nagyon sokaknak megfordul a fejében a könnyű pénzszerzés, de végső soron minden értelmes ember rájön, hogy az ilyen mellékutak csak tönkreteszi a lelket, testet, barátságokat. Végén csak a pénz marad, meg a tök nagy üresség. Magány. Ha pedig nincs kivel osztozni a megszerzett dolgokon, akkor nem érte meg.
Különben szerintem marha nagyot néznétek ha tudnátok, mennyi egyetemista csinálja ezt..
Nappalin 18 lányból 7 csinálta..
"1 évnyi munkakeresés után felvettek végre egy gyárba, ahol így hajtanak"
Melyik országban? mert M.o-n nincs ilyen 6x12 óra...
Sajnos, nagyon boldogtalan leszel, ha lotyónak állsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!