Ti nyugodtan beszéltek a szexről szülők előtt?
Anyám egyszer felvilágosított, de ennyi. Sem előtte, sem utána nem kezdeményeztem hogy a szexről beszéljünk, mert ők úgy képzelték a dolgot, hogy majd ŐK találnak nekem férjet, és esküvőig szűz maradok. Ez nyilván nem jött össze, de nem vallottam be nekik és ha szóba is hozták, mindig kerültem a témát.
Párom szülei lazábbak, de mivel ők meg sokáig utáltak engem amiért a házukban az "engedélyük nélkül" szexeltem az akkor 22 éves fiukkal, ezért ha velük akárhogy szóba jön, mindig zavarba jövök és próbálom terelni a témát.
Már feldolgoztam, de azért sokszor lett volna szükségem egy anyai jó tanácsra ezzel kaocsolatban. Mivel meg voltak győződve róla hogy nekem soha eszembe se jutna házasság előtt szexelni, nem tartották fontosnak hogy rendesen tájékoztassanak, ennek köszönhetően az ex jól ki is használt.
Ti hogyan álltok hozzá ehhez a dologhoz? Mertek bármikor perverz poént nyomni előttük vagy megkérdezni valamit? Nem csalódnak ilyenkor a szülők, hogy a picikéjük nem ártatlan féltenivaló kisgyerek már?
Sem a saját szüleimmel, sem a férjem szüleivel nem beszéltem erről. Igaz, nem is igényeltem. Anyám végig azt papolta, hogy szűzen kell férjhez mennem, miközben ő már 4 hónapos terhes volt velem az esküvőjükön. Apukámmal akkor már 4 éve voltak együtt.
Férjemmel az esküvő előtti nap jót nevettünk, hogy holnap már hivatalosan is szexelhetünk.
Amikor pedig terhes lettem, mondtam, hogy most már le sem tagadhatnánk.
Nem mondanám, pedig nagyon bizalmas anyukámmal a kapcsolatunk. Ha kérdeznék tőle, akkor szerintem minden gond nélkül válaszolna, de amúgy nem igazán beszélgettünk erről sosem. Egyszer 13 évesen megkérdezte, hogy mit tudok, de akkor már el volt késve ezzel az egésszel, mert nem szívesen beszéltem vele erről. Úgy akart belőlem mindent kihúzni, de számomra az elég megalázó volt...
A menstruációra viszont idejében felkészített, elmondott mindent.
Amúgy szerintem úgy gondolja, hogy mivel még korai csinálnom, ezért beszélni sem kell róla. Pedig a szüleim egyáltalán nem prűdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!