Szülők ti megengednétek? Kamaszok ti is válaszolhatok nyugodtan.
A neten kaptam egy ajánlatot. Azt az ajánlatot kaptam, hogy nincs- e kedvem amatőr fotózáson részt venni, mint amatőr modell? A fotózás Budapesten lenne. Kicsit messze lakom Budapesttől, de nem annyira, mert kocsival kb. 2 óra az út. Még a szüleimet nem kérdeztem meg, de nagyon kicsi az önbizalmam, és lehet, hogy ez kicsit felbátorítana. Szerintetek úgy elengednének a szüleim, hogy ha apám velem jönne Budapestre, és ott lesz velem a fotózáson is meg mindig velem lesz. Azt írták, hogy semmi akt fotózás sem lenne (ezt nem tudhatom biztosra, de ha apám velem jönne, akkor biztos, hogy nem is lenne). Ti elengednétek??? Ha mondjuk én lennék a lányotok, és nekem nagyon fontos lenne???
14/l (nem sokára 15)
Szia! Én nem nagyon bíznék meg az ilyen cégekben, pláne ha ingyenes, amatőr és netes... Rengeteg rossz tapasztalatról hallani, szóval járj utána, hogy miféle cég ez, ha pozitívakat írnak róla, akkor állnék elő ezzel a szüleimnek, de ha mentek egy felnőtt mindenféleképpen legyen veled:) Én elengedném a gyerekemet, ha megbízható cég lenne és lenne mellette felnőtt:)
20/L
Ne küldj neki te magadról semmiféle pózban képet. Mi a neve a cégnek?Leírnád???
Ne dőlj be semmi ilyesminek. Ha mindenképpen szeretnél magadról ilyen képeket akkor keressetek a szüleiddel egy ilyen céget ahova eltudtok menni és akár egy portfóliót csináltattok,nem olcsó mulatság ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!