Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizetős szex, szülők, mit...

Fizetős szex, szülők, mit szólnátok, ha megtudnátok?

Figyelt kérdés

Kigürizem az agyamat is jelenleg, mégsem jutok egyről a kettőre. Szüleimmel élek még, 21 éves lány vagyok.

Nagyon szeretnék majd később venni egy hitelmentes házat, de ez így lehetetlen.. Mégcsak albérletbe se tudok menni, sulival mire végzek, még 2 év..

Arra gondoltam, hogy bevállalok havonta pár alkalom fizetős szexet, olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok. Ezt a pénzt félretenném.

Viszont anyukámmal nagyon jó a kapcsolatunk, nem tudnám magamban tartani ezt a dolgot..

Szülők, ti mit szólnátok? Ha lenne más lehetőség, nyilván azt tenném inkább, de olyan csábító ez a lehetőség.. 1 óra alatt 10-15.000 ft, ezért napokat gürizek..

2015. febr. 27. 15:51
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Péntek délután bemegyek éjszakázás után, vasárnap reggel haza, mert du munka
2015. febr. 27. 16:12
 22/58 anonim ***** válasza:
80%

"olyan férfiakkal, akik igényesek, fiatalok"

Hát izé... ez ennyire szerintem nem fog jól kinézni közelebbről.

Hogy én mit szólnék szülőként... hát első körben rohadt dühös lennék, hogy ennyire sikerült jutnom 21 év alatt a lányom nevelésében. Hogy ennyire becsüli saját magát. Nagyon csúnyán elronthattam valamit.

Utána alighanem megpróbálnék tüzet oltani: ha van bármi anyagi erőm, vennék egy lakást akár némi hitellel is, az ő nevére, csak hogy felejtse el ezt a baromságot és normális életet tudjon kezdeni.

Amúgy kérdező: hitelmentes házat sokan szeretnének, de súgok: anélkül is van élet.

2015. febr. 27. 16:13
 23/58 A kérdező kommentje:

De mindegy, inkább ezt fogom csinálni, mint egy anonim oldalon megkeseredett vénasszonyként szidni a másikat.

Puszi!

2015. febr. 27. 16:13
 24/58 anonim ***** válasza:
29%

Vágj bele! Sok lányhoz járok és jól élnek belőle.

36/F

2015. febr. 27. 16:14
 25/58 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ki akadni az itteni valaszokon menjél akkor puffogni azt legyél kuva. Senkit nem érdekel itt véded magad közbe igazuk van. Ma este ki a sarokra próbáld ki. Sok sikert leendő kur. Va
2015. febr. 27. 16:15
 26/58 anonim ***** válasza:
75%
Anyukád sajnálom, sírba teszi majd, nekünk válaszolóknak már mindegy, egy redves lotyóval több. Fentebb, már van is egy férfi, aki ürítésre vár téged, ó lotyó.
2015. febr. 27. 16:20
 27/58 anonim ***** válasza:
83%

A hitel nem örgötől való. Persze, sokan mentek már tönkre miatta, mert olyat vállaltak, amit nem tudtak visszafizetni (vagy önhibából, vagy egyéb körülmények miatt). De annál is több embernek segített otthont, vagy éppen csak egy autót teremteni és fenntartani. Érdekes, hogy a hitelfelvétel ellenkezik az elveiddel, de az, hogy ku.rvának menj, nem.

Az, hogy én mit tennék, ha a lányomról tudnám ezt meg, nem tudom. Elképzelésem van, de ugye az nem mindig felel meg annak, amit ténylegesen tennénk abban a helyzetben. Őszintén remélem, hogy soha nem is fogom megtudni. De az ember mindig szereti azt hinni, hogy az ő gyermeke különlegesebb és értékesebb a többi embernél. Biztosan egy világ omlana össze bennem, hogy egy ugyanolyan alja r.banc lett, mint 10ből 7 nő.

Hibásan írod, hogy nincs más lehetőség. Persze ennyire jól fizető és "könnyű" munka maximum a drogcsempészet lehetne, de én nem gondolom, hogy ezek tisztességes pénzkereseti lehetőségek volnának. Egyik sem. És számomra fontos érték a tisztesség. Van, akinek nem.

25/n

2015. febr. 27. 16:25
 28/58 anonim ***** válasza:
örgötől = ördögtől
2015. febr. 27. 16:26
 29/58 anonim ***** válasza:
48%
Csak azt lehet megmenteni, akinek van esze. Egy k*val több lesz az utcán, nem hat meg különösebben.. Sajnos ez olyan hiba, amit akkor sem lehet kijavítani, amikor később felnősz és megbánod. De meg is érdemled. Egyébként minek kérdezted, mit szólnának hozzá mások? Nagy csalódások várnak még rád az életben. Még hogy a fél évfolyam ezt csinálja..:D Azért a legtöbb egyetemistának van esze, és nem te jártál egyedül egyetemre, hogy tisztában legyél a "viszonyokkal". Csak önigazolást keresel. Az igazság azonban az, hogy mindenki másnak szívességet teszel, ha k*nak állsz, nem pedig orvosnak, tanárnak vagy bármi másnak.
2015. febr. 27. 16:31
 30/58 anonim ***** válasza:
Ha ezt akarod ugy is kiprobalod, de lehet szomoru leszel a nagy villaban ha naponta 8-10 -en du gnak mint a tokot! Azert elotte olvasd el a luxusprosti c. konyvet!
2015. febr. 27. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!