Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim kocsit akarnak venni...

Szüleim kocsit akarnak venni nekem, mit csináljak?

Figyelt kérdés

És nekem erről nem szabadna tudnom! Ugyanis hazaugrottak pár percre, nem tudták, hogy itthon vagyok (állásinterjúra kellett volna mennem, de barátnőmet nem fizették ki ott - amúgy mekiről van szó.., így inkább nem mentem, de a szüleim ezt nem értenék meg), és így hallottam meg.

Tudják, hogy én nem akarok kocsit, így nem is értem a dolgot.

2015. febr. 24. 12:30
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
6%
Egyaltalan van jogositvanyod? Szoval akkor nem tanultak tovabb, ha mekinel kerestel allast. Kerd meg inkabb oket, hogy kocsi helyett tamogassanak a tovabb tanulasban.
2015. febr. 24. 12:32
 2/37 anonim ***** válasza:
27%

Ezt jó tudni, hogy nem fizették ki a barinődet. Mesélsz még erről?

Szerintem mesélj el hogy hallottad...

2015. febr. 24. 12:32
 3/37 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem ba*szódj meg. A seggemet verném a földhöz ha a szülei egy kocsit akarnának/tudnának venni nekem.
2015. febr. 24. 12:34
 4/37 A kérdező kommentje:

Levelezős egyetemista vagyok, mellette keresek állást, de nem találok :( nincs túl nagy szükségünk arra a pénzre, szüleim nem is akarják még, hogy dolgozzak

Amúgy nincs jogsim, gondolom azt is fizetnék, de nem is akarok soha jogsit

2015. febr. 24. 12:35
 5/37 A kérdező kommentje:
Mi a bánat szükségem van Budapest belvárosában egy kocsira??? Semmi! Miért kéne kocsi, csak pénzbe kerül, ha elromlik az is drága...
2015. febr. 24. 12:36
 6/37 anonim ***** válasza:
90%
Mond el nekik,hogy hallottad a tervüket de te inkább jobban örülnél valami másnak. Meséld el nekik,hogy neked nem fontos se a jogosítvány se az autó. Fölöslegesen ne dobjanak ki egy csomó pénzt. Akkor legalább hasznosat kapj. Szerintem. Amúgy a munka nem árt. Örüljenek,hogy szeretnél dolgozni.
2015. febr. 24. 12:37
 7/37 A kérdező kommentje:
Csak a szüleim olyanok, hogy a 3 utcával arrébb lévő helyre is kocsival mennek. Én szeretek sétálni, biciklizni, BKV bérlet 4000, ez olcsóbb, mint egy kocsi
2015. febr. 24. 12:37
 8/37 A kérdező kommentje:
Igazából nem kell semmi, de mindig annyi mindent kapok, meg drága dolgokat, de én utálom ezt. Épp elég, hogy eltartanak... Utálok másoktól függni
2015. febr. 24. 12:39
 9/37 anonim ***** válasza:
72%

Jól van na! Nehogymár itt elhordd mindennek őket, mert jót akarnak neked, és kocsit tennének alád!

Más meg olyan kérdéssel jár ide, hogy van 3 kocsijuk, de egyiket se adják neki.

Amúgy azt nem értem, hogy ha jogsid sincs, minek akarnak máris kocsit venni?

Idő az, amíg megszerzed, aztán úgyse egyedül kelsz útnak rögtön, hanem gyakorolgatsz egy tapasztalt mellett, aztán jöhet a kocsi.

Furán gondolkodnak ők is.

Nem baj, ha meghallottad, beszélj velük, így még megelőzhető, hogy pénzt dobjanak ki.

2015. febr. 24. 12:39
 10/37 anonim ***** válasza:
21%
Kamu.
2015. febr. 24. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!