Anyám elszívja az energiámat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Évekig ez ment, aztán szerencsére gyorsan találtam munkát érettségi után, 5x12 óráztam, így szerencsére minimális kontaktus volt csak. Akkor semmi bajom nem volt.
Most sokat vagyok itthon, és azóta beteg vagyok folyamatosan, nagyon rossz a kedvem és semmi életkedvem. Mint régen...
Kipróbáltam, hogy nem engedem, hogy hatással legyen rám ez az energiavámpír, akkor meg ő lett beteg:)) De nagyon nehéz volt, 2 napig bírtam ezt.
Folyton panaszkodik, neki a legrosszabb, egy pozitív gondolata sincs, egész nap ez van... Sohajtozik, mennyire fáj ez, meg az, de amúgy semmi baja, 5 perc múlva elfelejti az óriási fájdalmat. Amikor elmegy, akkor egyből jobb lesz az egész család kedve.
Mit tegyek??
2015. febr. 12. 20:39
31/31 anonim válasza:
Aha. Oké. Sajnálom, hogy segítő válaszok helyett csak olyan válaszokat fogadtatok helyesnek el, hogy az anyuka egy idióta, szemét nő személy. A kérdező pedig mindent elkövet és sajnálni kell ezerrel. Végül is kis csitriktől mást nem is várhat az ember. További jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!