Anyám elszívja az energiámat. Mit tegyek?
Évekig ez ment, aztán szerencsére gyorsan találtam munkát érettségi után, 5x12 óráztam, így szerencsére minimális kontaktus volt csak. Akkor semmi bajom nem volt.
Most sokat vagyok itthon, és azóta beteg vagyok folyamatosan, nagyon rossz a kedvem és semmi életkedvem. Mint régen...
Kipróbáltam, hogy nem engedem, hogy hatással legyen rám ez az energiavámpír, akkor meg ő lett beteg:)) De nagyon nehéz volt, 2 napig bírtam ezt.
Folyton panaszkodik, neki a legrosszabb, egy pozitív gondolata sincs, egész nap ez van... Sohajtozik, mennyire fáj ez, meg az, de amúgy semmi baja, 5 perc múlva elfelejti az óriási fájdalmat. Amikor elmegy, akkor egyből jobb lesz az egész család kedve.
Mit tegyek??
Csak a barátnőjéhez megy át néha, sehova máshova nem megy, mert neki olyan sok dolga van.
(amúgy semmi dolga, egész nap tvzik és alszik a panaszkodas mellett)
Azért írtam, hogy szánalmas vagy, mert ilyen hülyeségekkel jössz, hogy anyád elszívja az energiád, ahelyett hogy elsődlegesen azt fognád fel, hogy beteg. Lehet csak mentálisan, de beteg. Továbbá, aki elhiszi ezeket az energia vámpír idiótaságokat az csak egy kis naiv hülye lett. Az energiádat akkor vehetik el, hogyha hagyod. Szerinted, ha ezek a hülyeségek igazak lennének, akkor vajon a sok egészségügyi akik telis tele problémás emberekkel foglalkoznak, köztük akár igen súlyos mentális gondokkal azok hol lennének már?
Amit írtam még, hogy húzzál el dolgozni és költözz el, azt meg pont azért írtam, hogy így szabadulhatsz meg ezen gondjaidtól a legkönnyebben. Suli mellett is lehet dolgozni. Sokan úgy tesznek. Vagy pedig kezdj el normálisan hozzá állni anyádhoz és valóban több szeretettel segíteni rajta..., ítélkezések és kritizálások helyett. Mit szólnál hozzá, ha neked lennének gondjaid, és csak ilyen véleménnyel lennének rólad? Neked se esne gondolom jól.
Az első kommented támadás volt, de az sem érdekelt igazán, hidegen hagy egy idegen bunkósága. Téged jellemez, nem engem. :)
A tanacsaid meg semmitmondoak, mivel NEM TUDOK, MILYEN EGY ILYEN EMBER. Ezt igazolod azzal, hogy belekeverted a panikbetegseget. Semmi ilyenről nincs szó, semmije sem fáj, igen, ő hisztizik.
Ezért nem fogok reagálni, mert lusta vagyok neked oldalakat írni erről. Nem tudod milyen, ne válaszolj. Aki tudja milyen, az ennyiből is érti és tudja, hogy semmi köze panikbetegseghez. Ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!