Anyám elszívja az energiámat. Mit tegyek?
Évekig ez ment, aztán szerencsére gyorsan találtam munkát érettségi után, 5x12 óráztam, így szerencsére minimális kontaktus volt csak. Akkor semmi bajom nem volt.
Most sokat vagyok itthon, és azóta beteg vagyok folyamatosan, nagyon rossz a kedvem és semmi életkedvem. Mint régen...
Kipróbáltam, hogy nem engedem, hogy hatással legyen rám ez az energiavámpír, akkor meg ő lett beteg:)) De nagyon nehéz volt, 2 napig bírtam ezt.
Folyton panaszkodik, neki a legrosszabb, egy pozitív gondolata sincs, egész nap ez van... Sohajtozik, mennyire fáj ez, meg az, de amúgy semmi baja, 5 perc múlva elfelejti az óriási fájdalmat. Amikor elmegy, akkor egyből jobb lesz az egész család kedve.
Mit tegyek??
Kedves 0%-os válaszoló!
Energiavámpírok igenis vannak. Ezotéria...jó reggelt.
üdv: Egy kicsit sem naiv nő.
Nem írtad sehol, csak feltételezni mertem, hogy véletlenül más egyéb kérdésedre is reagáltam, amit szerinted nem értettem meg. De így nem tudom elképzelni se, hogy mit nem értettem meg máshol sem, ahogyan téged se értelek meg állításod szerint.
Megkaptam a prividet is, én nem értelek, miért lennék kifordulva magamból?
A kérdésre írt válasz: Anyám elszívja az energiámat. Mit tegyek?
A privát üzenet tartalma:
"Aha. Baromi bunkó voltam az első válaszomba. És látom sok kamu kérdést van időd kiírogatni, no meg mások után "nyomozgatnod", hogy ki hová és miket.."
Az üzenet szövege: Szia! Az én kérdésemhez is írtál. Kérlek, ne válaszolj senkinek, mert valami nagyon fura benned, teljesen kifordítasz mindent! Nézz magadba, nagyon gáz vagy!
A végén név aláírás volt. Amit nem teszek ki, mivel az anonimitást sértő lenne.
Nem hinném, hogy ezért üldözési mániám lenne, max. csak szintén félreértés, amiért azt feltételeztem, hogy te mint kérdező írtál privátot nekem, hiszen a te topikoddal kapcsolatosan linkeltek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!