Utáljuk egymást a nevelt lányommal. Mit tehetnék?
Mondjon bárki bármit, de a kérdezőnek van igaza (ha és amennyiben helytálló az a helyzet, amit a kérdésben leírt). Én is megpofoztam volna.
Ha nem tetszik, akkor meg lehet tanulni tisztelettel viselkedni. Nem szeretettel, nem ajnározva, de az együttlakás szabályait betartva. Mindenkinek. Nekem is. Neki is.
Ha a kérdező nem nevelheti a lányt, mert nem az övé, akkor az apjának illene- de az is le lett pontozva, aki azt a választ adta, hogy apuci nevelje meg a gyereket.
Akkor mi a helyes válasz? Tegyék az utcára?
És a gyerek nyilván magától lett ellenséges, TE semmit nem tettél érte. Ezt nem meséled be nekem!
Tudod, az én mostohám mindenkivel elhitette, hogy én mekkora alkalmazkodás képtelen vagyok, el is hitte a család, és én voltam a szemükben is a kcsög.
Mert mi volt? Összejövetelekkor mosoly, bazsalygás, jaj, így meg úgy, otthon pedig "ezt sem tudod", "béna vagy", "úgysem sikerül", "majd én megcsinálom, te csak elrontod", "ha elmész, akkor ez meg az lesz"... stb. Hat év lelki terror, kifelé meg minden szép.
Mellesleg engem ütöttél volna meg, vissza is kapod, mert nem a pofon a megoldás, az csak az alkalmatlanságodat bizonyítja.
Ha pedig a gyerekemre emelsz kezet, akkor elhagylak a fszra.
Szívesen meghallgatnám a lányt is, szerintem a felét összehazudod, amit leírtál.
De az nem derül ki, hogy PONTOSAN mi történt, a kérdező úgy eltűnt, mint a kámfor.
Nevetséges!
Ilyen helyzet akkor szokott előfordulni, amikor az apa jómódú negyvenes, beállt egzisztenciával, komoly vagyonnal és jó fizetéssel; és megözvegyül, vagy valami gigszer miatt válásra kerül a sor. Hangsúlyozom a jó egzisztenciát, nem véletlenül van egy 16 éves lánygyermek az apjával!
Apuka fejét elcsavarja az új nő, és a lila köd (szerelem) miatt nem lát tovább a farkánál. Nyilván a gyerek pártatlanul értékel, őt nem teszi vakká a szerelem. Ő látja azt, hogy a mostoháját csak az anyagi jólét érdekli. Ő nem isteníti az új nőt!
A kérdező sem véletlenül nem az apának szól, hogy "olyan lekezelő a lányod velem, hogy nem főzök tovább rá, ha nem változtat a stílusán. Elég nagy már, hogy ellássa magát". Nem mondta ezt, mert nem akarja az apa előtt égetni magát, az apa előtt eljátsza a szerető anyucit. A gyereket pofozza fel amiatt, mert lekezelően viselkedik vele.
Na az ilyen nőt szoktam én szociális k u r v á n a k nevezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!