Mit tehetnék a lányommal? Már teljesen ki vagyok készülve!
Akkora pofont lekevertem volna neki, hogy csak úgy forog.
Az a baja, hogy nincs apja, ezen kívül semmi más, de ez már tényleg durva. Simán kihívnám a rendőröket,hogy kizárt a házamból. Majd megtanulja a leckét.
Vannak bentlakásos iskolák, ahonnan akkor jöhet ki, amikor te akarod. Tanul szabályokat, amit te nem tanítottál neki.
Még nincs késő, mert a következő esetben már meg is fog ütni. Állj a sarkadra, mert így a cipőjét fogod pucolni, amíg élsz.
"Tudom hogy túl sokat dolgozok és azért lehet ilyen de csak miata csinálom és mindent megkapott és megkap amit csak akar!"
mert elszemtelenedett.. az tuti h én is lekevertem volna neki egy kvanagyot, a barátnői előtt hogy megszégyenüljön, aztán mindenkit hazaküldtem volna..
16/L
20 éves vagyok, de ha anyámmal egyszer is ilyet tettem volna, repülhettem volna a lakásból!
Szerintem, nyugodtan adj neki akkora pofont,hogy menet lesz a nyakán, ill. közöld vele, hogy januártól mehet koleszba..szerintem légy hatásos és erélyes
Mindent megkap amit csak akar. Ezzel leírtál mindent. nem kellene mindent megadnod neki. Ne ezzel akard kárpótolni az apját... Sajnálom, el lehetsz nagyon keseredve, de neveld meg őt addig, amíg lehet. Mikor hazamész, olyan büntetést adj neki, amit soha nem felejt el. Hogy képzeli a kis taknyos, hogy a saját anyukáját kizárja otthonról?? Azért álljon meg a menet, te az egész életedet rá szenteled, kidolgozod a beled, hogy mindene meglegyen, és ez a hála???
Ne haragudj, de azért nekem ez már sok lenne, ezt én nem engedném meg neki... Lépj valamit, mert ha így folytatja, a végén már senki sem fogja őt megállítani! Sajnálom, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!