Mit tehetnék a lányommal? Már teljesen ki vagyok készülve!
Kérdező, nagy tisztelet neked, mert tudtál változtatni.
Remélem, az egész életeteken.
Azt hiszem, hogy ezzel a makarenkói pofonnal jóra változtattad a züllésnek induló fiatal életet.
Lehet, hogy most dühös, megbántott és vicsorog magában, de már 5 év múlva hálás lesz neked.
Jó egészséget ,erőt és okos szeretetet kívánok neked.
Kitartas!
Most meg hisztizni fog, s nem targyal Veled, esetleg kozli azt, hogy utal Teged, sot meg azt is, hogy a szemedre hanyja, hogy nem Erted meg Ot, s nem szeretted Ot elegge...maradi vagy stb.
Majd kinovi ezt, de addig nagyon sok turelemre van szukseged, En a "szeretetet" alkalmaztam, tehat nem reagaltam erre a hisztikre, s igyekeztem hatarozott lenni. Ma mar ez a lanyom 23 eves, de nagyon jo lett a kapcsolatunk.
Legy eros! Barmire hivatkozik, mint baratok, szomszedok, hogy nezd meg, annak lehet, s az azt teheti, amit akar...
Erre En pl. mindig azt valaszoltam, hogy nem az En gyermekeim, es semmi kozom hozzajuk. Nekem Te vagy a gyermekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!