Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?
Ki fognak akadni.l a kérdes avn-e biztosításotok.. Ha van, akkor kifizeti a biztosító, csa megfelelően kell bejelenteni.
Biztosan nem örûlnek, de balesetek előfordulnak sajnos.
Mi volt amikor hazaértek?
A rengeteg komment nagyon meg mosojogtató.
Sokat nem lehet tenni egy betört kijelző panellel. kb majdnem annyi mint egy új tv szereléssel együtt.
Szerviz nem javitja a saját hibábol adodó károkat SOHA.
(nem rendeltetés szerű használat: ide tartozik aa jaj hoppika ez le eset)
Én le orditanám a fejedről az utolsó szál hajadat is, de bizti nem vernélek meg, elég stresz ez mindenkinnek. Kezdésnek fognám a tvdet és át vinném a szobbába te meg meg kapnád a töröt tvt, hogy azt nézd. Mert nézni nézgheted. Csak nem lesz rajta kép. 1 hónapra tuti ott hagynám neked ha más megoldás nincs.
No de... (nem javasolt megoldások)
Kérdés milyen régi a tv mikor vetéttek. hol vetéttek .
és volt-e kötve rá egy olyan kb 20 ezer forinos biztosítás?
Mert ha igen akkor nincs gond.
A tévét le veszitek majd be raktok egy rozoga butort a helyére , fogod a samut (kb igy néz ki : [link]
aztán a régi rozoga butor darab egyik tartó lába felet, lájtosan meg legyinted , hogy az ilesztések ki essenek, ne szakadjon, az hihetőbb, hogy magátol eset szét, mintha szálkásra törik magátol.
Majd a tv a nemlétező össze eset állvány melé boritod.
Készitesz egy fotot, és elküldöd a bizositonak és megkérdezed mi a tehendő.
(teszem hozzá ez nem a leg legálisabb modja az elcsesztem és megoldom kategoria pozitiv kimenetelű végkifejlet eléréséhez)
Ha nincs külön biztosításod hátttt...
ezért érdemes a termékek melé nem kiövitett garit hanem védelmet venni
Szóval ha a napokban vettétek a tvt , akkor esetleg még némi plusz pénz elenében (amiről nem kapsz számlát)a vásárolt boltban probálkozhatok, kötni esetleg biztosítást utolag sztorno számla segítségével
(de szerintem ez meg már okirat hamisitás kategori)
majd pár nap múlva bejelentitek és max 80% át vissa kapjátok (ami 3. ügyfél anyagi megkárositása ami megint csak büntetttendő)
Persze ez a teori alapból buko ha apu regisztrálta a terméket a gyártoi weboldalon.
Legális megoldás nincs erre a problémára ,
Ezt tanuló pénznek hívják.
Apunak logsz két kiloval ez a tény
De karácssonyig van még időd majdnem egy év havi 17- 18 ezret össze kaparsz és ez a tévé amitek volt már régen nem fogg érni 200et max 150 gyorsan esnek a tvk árai lefelé, akár cask maguk a tvk is :D
A sok fenti marhasgtól el tekintve , köss velük valamiféle megálapodást, ami mind kettötöknek jó.
Kevesebb zseb pénz , több othhoni munka,
Hid el haragudni fognak, de ők a szüleid és jobban szeretnek mindennél mi megvásárolható, hiszen minden potolható, számukra , csak ti nem. Mutas hajlandoságot valamilyen irányba, hogy lássák a szándékot. Nem döl össze a világ csak megtanulsz picit jobban sporolni a kelleténél , ami majd késöbb nagyon jól fog jönni.
Én 16 évesen kinyirtam feter hifijét egy házibulin, két napig nem, mertem haza menni. El hiheted nem a hifi miatt izgultak bár meg kaptam a fejmosást. Viszont amikor el kezdtem keresni kárpotoltam egy hasonló készülékkel.
Túl éltem a tegnapi napot :)
Azért apától kaptam két pofont,de nem volt vészes,rosszabbra számítottam.Fél évig minden házi munkát én csinálok + 3 hónap szobafogság és nem nézhetem majd a kinti tv-nket (lesz másik) és ezen felül nem kapok zsebpénzt sem.
Amúgy tesóm rendbe hozta úgy-ahogy nézhető,de néha elmegy a kép + megvan repedve a képernyő ezért vesznek másikat.
fél év házimunka?
3 hónap szobafogság?
nem nézheted majd a TV-t? (egyetlen jó döntés, nincs éjjel nappal budapest, végre kifejlődhet az agyad ha eddig nem tudott :D)
tiltott a net?
nem kapsz zsebpénzt?
szerintem kicsit szigorú...
ebből a TV-t mondjuk 1 hónapra kiszabnám meg a szobafogság + nincs net 1 hétig...
szerintem ez még enyhülni fog, mert úgy tűnik, hogy hirtelen felindulásból jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!