Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Véletlen összetörtem a tv-nket...

Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(

2015. jan. 26. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/133 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem kezdj el imádkozni, ha még nem tetted meg :S Sajnos hiába működne a TV, ha a kijelző összetört, akkor ez a tényező nem sokat számít, mert vehetnek egy újat, ha tudnak - az anyagi körülményeiteket nem ismerem. Szerintem is hívd fel őket, még van pár órájuk lehiggadni...
2015. jan. 26. 12:28
 42/133 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos minden technikai eszköznél így van: a fontosabb részegységek beszerzési ára alig kevesebb, mint a kész eszközé. Én leginkább a saját szakterületemről tudnék példát hozni: ha egy nyomtatót alkatrészenként vennél meg, és úgy raknád össze, nagyjából dupla annyiba kerülne, mint ha rendesen, készen megvennéd. Ez azért van így, egyrészt, hogy jó sok pénzt be tudjanak szedni a részegységeken is, másrészt (és ez a fő indok): hogy ne legyen az eszköz javítható. Persze, papíron az, hiszen lehet hozzá alkatrészt rendelni, de a valóságban senki nem él ezzel a lehetőséggel, mert egy részegység + a javítási költség van, hogy több, mint amennyiért egy újat kapsz.
2015. jan. 26. 12:31
 43/133 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Ez szerintem akkor hülyeség hogy drágább a kijelző mint a tv.Akkor a többi cuccot ami benne van ingyen adják hozzá???Ahh nincs elég bátorságom felhívni őket,inkább megvárom a tesóm :S Szerintetek mennyi az esélye hogy megtudja javítani?"

Sajnos nem hülyeség. Az alkatrészek külön külön drágábbak mint együtt az egész tv. Az hogy drágább mint maga a tévé valóban egy kis retorikai túlzás, de gyakran nem éri meg megvenni hozzá, jobb új tévét venni.

Valóban jobb felhívni őket akkor mire hazaérnek kicsit lenyugodnak.

De ne az ablak mellett hívd őket mert akkor még az üveg is kihullik az ablakkeretből az üvöltésüktől.

2015. jan. 26. 12:35
 44/133 anonim ***** válasza:
0%
Kamuszagot érzek! :)
2015. jan. 26. 12:50
 45/133 anonim ***** válasza:
55%
Mert tévét sose vernek le.
2015. jan. 26. 12:57
 46/133 A kérdező kommentje:
Anyát nem sikerült elérnem,apa pedig azt mondta kitekeri a nyakam ha hazaér mert most éppen olyan helyen volt ahol nem tudott kiosztani szóval nagyon rossz a helyzet :S remélem valamennyire lenyugszik mire hazaér de biztos hogy meg fog verni :/ már csak abban reménykedem hogy a bátyám megtudja csinálni mert ha nem nekem annyi
2015. jan. 26. 12:58
 47/133 anonim ***** válasza:
97%
akkor gyorsan netezd ki magad mert egy ideig biztos nem fogják engedni
2015. jan. 26. 13:03
 48/133 anonim ***** válasza:
41%

A verés után el ne felejts látleletet vetetni, hogy fel tudd jelenteni azt az erőszakos barmot családon belüli erőszakért.

Ugye, gondolom ő még soha életében semmit nem tört össze, semmit nem ejtett el, ő a megtestesült tökéletesség.

Ilyenkor örülök, hogy nekem normális család jutott.

2015. jan. 26. 13:09
 49/133 anonim ***** válasza:
12%
Hát ez nem jó kilátás :/ A bátyád mikor ér haza? Addig legalább reménykedhetsz, hogy meg tudja javítani, mert utána úgyis fel fog világosítani arról, amiről mi nem tudtunk.
2015. jan. 26. 13:12
 50/133 A kérdező kommentje:
Most indult el még egy fél óra és itthon van
2015. jan. 26. 13:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!