Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?
hát a tesód lehet nem mérte fel a károkat...de lehet mégsem akkora a baj és javítható...de ha összetört a kijelző akkor nem tudja megjavítani...
nekem 170e Ft-os TV-m van (40''), na ha az leesne a szekrényről (nem magason van) akkor tuti otthon javíthatatlan lenne, mivel elég vékony...
így gondolom a ti tv-tek sem lesz javítható otthon a tesód által...
a szüleidnek csak azt tudod mondani, hogy sajnálod...meg ha tudsz akkor iskola melletti munkával megtudod keresni az árát több hónap alatt...
tudsz feltölteni egy képet róla bekapcsolt állapotban?
arra figyelj ha füstöl akkor gyorsan húzd ki!
Hát, én egy alapos letolás után (istenem, előfordul, bár irtó béna vagy) kifizettetném veled a javíttatási költség kb. felét - az én saram is, amiért nem rögzítettem a kva drága tv-t, bár a fene hitte volna, hogy a lányom ledönti.
Hétvégén mennél diákmelóra, vagy, amikor tudsz, és amit ott összeszedsz, azt szépen odaadod.
Én is kb. rettegek használni a párom fényképezőjét (ha megkér), mert ha valamit eltolok, az kb. 200 000-embe kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!