Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Véletlen összetörtem a tv-nket...

Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(

2015. jan. 26. 11:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 A kérdező kommentje:
aha... tesóm azt mondta hogy megcsinálja majd de most nem ér rá már el is ment itthonról,de azt mondta beszél apával hogy ne kapjak ki annyira :/ elvileg működni fog csak a kijelző lesz kicsit törött :) hát nagyon remélem igaza lesz és megbocsájtanak nekem
2015. jan. 26. 14:31
 62/133 anonim ***** válasza:
72%

hát a tesód lehet nem mérte fel a károkat...de lehet mégsem akkora a baj és javítható...de ha összetört a kijelző akkor nem tudja megjavítani...

nekem 170e Ft-os TV-m van (40''), na ha az leesne a szekrényről (nem magason van) akkor tuti otthon javíthatatlan lenne, mivel elég vékony...

így gondolom a ti tv-tek sem lesz javítható otthon a tesód által...

a szüleidnek csak azt tudod mondani, hogy sajnálod...meg ha tudsz akkor iskola melletti munkával megtudod keresni az árát több hónap alatt...

2015. jan. 26. 14:41
 63/133 anonim ***** válasza:
93%
Ohm... Az igen
2015. jan. 26. 14:43
 64/133 A kérdező kommentje:
Igazából nem tört be úgy a képernyő csak megvan repedve és a széle van kicsit betörve.Szőnyegre esett gondolom azért nem lett nagyobb baja.Átnézte gyorsan és azt mondta nincs nagy baja valószínűleg rendbe tudja hozni.Apa nem sokára haza ér úgyhogy próbálok felkészülni.
2015. jan. 26. 15:07
 65/133 anonim ***** válasza:
97%

tudsz feltölteni egy képet róla bekapcsolt állapotban?

arra figyelj ha füstöl akkor gyorsan húzd ki!

2015. jan. 26. 15:19
 66/133 anonim ***** válasza:
79%

Hát, én egy alapos letolás után (istenem, előfordul, bár irtó béna vagy) kifizettetném veled a javíttatási költség kb. felét - az én saram is, amiért nem rögzítettem a kva drága tv-t, bár a fene hitte volna, hogy a lányom ledönti.

Hétvégén mennél diákmelóra, vagy, amikor tudsz, és amit ott összeszedsz, azt szépen odaadod.

Én is kb. rettegek használni a párom fényképezőjét (ha megkér), mert ha valamit eltolok, az kb. 200 000-embe kerülne.

2015. jan. 26. 15:22
 67/133 anonim ***** válasza:
41%
Én nem kiabalnek. Lássa csak a gyerek, hogy csalódtam benne. Akkor érzi igazán hogy nem figyelt eléggé.
2015. jan. 26. 16:19
 68/133 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, mi újság?
2015. jan. 26. 18:00
 69/133 anonim ***** válasza:
96%
Nem azért, de nekünk is drága LCD tévénk van és azért nem kis súlya van. Hogy lehet azt véletlenül lelökni?
2015. jan. 26. 18:30
 70/133 anonim ***** válasza:
33%
www.népszava.hu/friss.hirek6+"+!%.letolta@&#>családapa@3₊"kamaszlánya%%!torkán''+()a'"+!repedt!+"+!plazmatévét
2015. jan. 26. 18:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!