Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Véletlen összetörtem a tv-nket...

Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(

2015. jan. 26. 11:03
 91/133 anonim ***** válasza:
84%
De minek tanuljon ha beteg?
2015. jan. 27. 14:34
 92/133 anonim ***** válasza:
34%
nem az egészséghez és az iskolához kötött a tanulás...nem az iskolának tanulsz! hanem magadnak, az életre! iskola után szerinted nincs tanulás? akkor kezdődik el igazán...
2015. jan. 27. 14:43
 93/133 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó gondolom mikor betegen otthon voltál, te is tanultál a pihenés helyett. Ne is válaszolj. Spórolj meg magadnak egy hazugságot.
2015. jan. 27. 15:07
 94/133 anonim ***** válasza:
10%

általános iskolában nem, akkor nem szerettem tanulni...

de közép iskolában volt, hogy nem mentem suliba mert tanultam inkább otthon...mert a suliban olyan dolgokat is tanítanak amire soha nem lesz szükségem...3. szakmám alatt alig voltam bent...90%-os szakvizsgát tettem ha tudni akarod...nem az iskola tanít meg a dolgokra! ott is tanulsz, de magadtól is tudnod kell tanulni! 1.5 éve dolgozok és napi szinten van olyan dolog ami után utána kell néznem, meg kell tanuljam hogyan oldjam meg...programozó vagyok, több nyelven programozok, szóval van mit tanulnom...14 éves korom óta szinte mindennap tanultam valami újat...akár 1 pici apró dolgot vagy akár intenzíven egy komplett rendszer működését...

még ha számodra hihetetlen is, hogy egyesek képesek tanulni és otthon is használni a fejüket...

2015. jan. 27. 15:28
 95/133 anonim ***** válasza:
97%
Én is programozó vagyok, szóval mellőzd a fellengzős dumát, ha lehet. Ettől függetlenül, mert a szakma megköveteli a folyamatos fejlődést egy 16 éves éppen beteg lánynak nem kell lenyomni a szent beszédet.
2015. jan. 27. 15:34
 96/133 anonim ***** válasza:
0%

nem szent beszéd :D de mondjuk TV törés helyett (tudom, hogy véletlen volt), ha tanult volna nem történik meg...meg most, hogy így alakultak a dolgok, sajnos sok más lehetősége nincs...

és nem muszáj szakmai dolgot tanulni! lehet akármi mást is...én sem szakmaként tanultam a programozást 14 évesen hanem hobbinak, szórakozásból...suliban tök mást tanultam érettségi előtt...ha szeret főzni tanuljon főzni, nem muszáj attól szakácsnak lennie...remélem érted mire gondolok...

2015. jan. 27. 16:09
 97/133 anonim ***** válasza:
97%
Értem mit mondasz, de ettől még történhet baleset. Tegyük fel főz/tanul/olvas 2 órát, attól még a nap többi részében le lökheti a tv-t. Senki nem tanul 0-24.
2015. jan. 27. 16:38
 98/133 anonim ***** válasza:
22%
gondolom az meg senkinek nem esett le eddig, hogy poénból írtam a tanulást... :)
2015. jan. 27. 17:15
 99/133 anonim ***** válasza:
46%
De sok életete lehet egyeseknek, ha még mindig ezen a sztorin agyal, itt veri magát...rohadt érdekes.
2015. jan. 27. 17:53
 100/133 A kérdező kommentje:
Ha már a tanulással támadtok 4.6 lett az átlagom csak szólok :)
2015. jan. 27. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!