Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?
általános iskolában nem, akkor nem szerettem tanulni...
de közép iskolában volt, hogy nem mentem suliba mert tanultam inkább otthon...mert a suliban olyan dolgokat is tanítanak amire soha nem lesz szükségem...3. szakmám alatt alig voltam bent...90%-os szakvizsgát tettem ha tudni akarod...nem az iskola tanít meg a dolgokra! ott is tanulsz, de magadtól is tudnod kell tanulni! 1.5 éve dolgozok és napi szinten van olyan dolog ami után utána kell néznem, meg kell tanuljam hogyan oldjam meg...programozó vagyok, több nyelven programozok, szóval van mit tanulnom...14 éves korom óta szinte mindennap tanultam valami újat...akár 1 pici apró dolgot vagy akár intenzíven egy komplett rendszer működését...
még ha számodra hihetetlen is, hogy egyesek képesek tanulni és otthon is használni a fejüket...
nem szent beszéd :D de mondjuk TV törés helyett (tudom, hogy véletlen volt), ha tanult volna nem történik meg...meg most, hogy így alakultak a dolgok, sajnos sok más lehetősége nincs...
és nem muszáj szakmai dolgot tanulni! lehet akármi mást is...én sem szakmaként tanultam a programozást 14 évesen hanem hobbinak, szórakozásból...suliban tök mást tanultam érettségi előtt...ha szeret főzni tanuljon főzni, nem muszáj attól szakácsnak lennie...remélem érted mire gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!