Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Véletlen összetörtem a tv-nket...

Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(

2015. jan. 26. 11:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/133 anonim ***** válasza:

persze, a kedves lányka törölte magát, majd az apuka pontosan tudta a kérdést, beírta a keresőbe és leírta mindenkinek, mi a helyzet

igen, nagyon hiteles... :)

2015. febr. 26. 08:26
 132/133 anonim ***** válasza:

Van munkám, thanks for asking :)

Hidd el élőben is nagy szám lenne...

Amúgy csak neked kerestem egy ilyet : [link]

200000-be belefért volna nemde? :)

Részemről lezárom a vitát, nem érsz ennyit!

2015. febr. 26. 14:06
 133/133 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, már mindegy. Ami megtörtént, megtörtént. Nem lehet ezen változtatni. Ledolgoztatom vele, sőt, picit keményebb leszek, a televízió 3-szoros összegét dolgoztatom le vele, akkor lesz elfelejtve ez a kis baleset. :)
2015. febr. 26. 16:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!