Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?
A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(
Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(
Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(
Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.
Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(
Mondd el neki, akármit szól, ezen már nem tudsz változtatni. Legközelebb pedig ne a teló legyen a legfontosabb, amikor épp vezetsz, nem véletlenül büntetnek vezetés közbeni telefonálásért...
Ha megcsináltad a bajt, vállald is érte a felelősséget, ez így felnőtt és korrekt viselkedés. Te is elvárnád, nem???
En is jartam mar hasonlo cipoben,csak en tolatas kozben karcoltam meg az autojat.Egyeztettem idopontot,hogy megcsinaltatom mire hazaer,de valami kozbejott es nem volt ra idom.
Aztan bogve elmondtam neki amikor megerkezett,de meg nem latta.Persze megsajnalt es egy rossz szot sem szolt,pedig o is nagyon vigyaz az autojara.
Ha van ra idod azert csinaltasd meg, de szerintem akkor sem veszi le a fejed,ha elmondod neki mi tortent,bar te ismered a ferjedet.
"Ráadásul ez később bármikor kiderülhet. (Festékréteg mérés pl.)"
Mi az a festékréteg mérés? És hogy derülhet az ki?
---
"Nem értem a szitut. Hogy helyezkedtek el az autók? Fura, hogy mindkettőben akkora kár keletkezett. Egyébként a garázskapuval mi van?"
Tessék...
Most már érted?:)
Ha épp nem tankról van szó akkor általában kár keletkezik a közlekedési eszközben ha neki mennek valaminek.
A garázskapu meg nyitva volt mint mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!