Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?
A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(
Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(
Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(
Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.
Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(
21-es!
Van benne valami:) Ezek tényleg észrevehetőek ezen az oldalon.
22-es!
És voilá! Megérkezett az akiről a 21-es beszélt!:)
Egyébként megsúgom pont nem érdekel, hogy mennyibe fog kerülni:) Nem mintha a kérdésben bárhol panaszkodtam afelől, hogy drága lesz:)
Én megjavíttatnám a helyedben, és ha hazaér, akkor mesélném el neki. Amíg külföldön van én nem idegesíteném a helyedben ilyenekkel.
Aki ennyire vigyáz a kocsijára, mint a férjed, annak kétlem, hogy ne tűnne fel egy javítás.
25-ös!
Eddig én is ezt tartom a legjobb megoldásnak!
Szia!
Ha ezt a megoldást választod,akkor hallgass Rám annyiban,hogy azt a szerelőt bízod meg,akiben a Férjed is bízik,illetve akihez egyébként is szokta vinni.Párom is allergén a kocsijaira és itt tuti abból is botrány lenne,hogy kihez vittem el.:) Szóval mindent csak úgy csinálj,ahogy Ő is tenné,ha ez nem megy,akkor mondd el Neki és kérdezd meg a szerelője tel.számát.... Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!