Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összetörtem a férjem mindkét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(

Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(

Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(

Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.

Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(

2013. júl. 28. 18:00
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
76%
Onnan van nekik kedves kérdező, hogy nehéz megemészteniük, hogy nem mindenki olyan ruppotlan senki mint ők. Itt a munkanélkülieknek meg a minimálbéreseknek áll a zászló, ők itt a menők. Aki azt meri állítani, hogy jobban megy neki mint ezeknek az alsóbb társadalmi osztályok tagjainak akkor az vagy hazudik vagy simán csak szekálva van. Nem tudnak túllátni a semmirekellő kis csóró életükön és else tudják azt képzelni, hogy léteznek emberek akiknek esetleg több kocsijuk van. Ergo aki ezt állítja biztos kamuzik!:D
2013. júl. 28. 20:44
 22/48 anonim ***** válasza:
65%
Akinek 3 kocsija van, nem jelent gondot a javíttatàs. akkor meg mit sírsz itt?
2013. júl. 28. 21:08
 23/48 A kérdező kommentje:

21-es!

Van benne valami:) Ezek tényleg észrevehetőek ezen az oldalon.

22-es!

És voilá! Megérkezett az akiről a 21-es beszélt!:)

Egyébként megsúgom pont nem érdekel, hogy mennyibe fog kerülni:) Nem mintha a kérdésben bárhol panaszkodtam afelől, hogy drága lesz:)

2013. júl. 28. 21:15
 24/48 anonim ***** válasza:
84%
Nem is azt írta, hogy nem lesz miből kifizetnie a javíttatást. A férj reakciójától tart. Mert hiába vehetnének kp-ra 3 új autót holnap Buda 3 legmenőbb szalonjából, ha a férje a mostani autóit szereti, és eddig úgy vigyázott rájuk, mint a saját szeme világára. Valószínűleg nem is az a típusú ember, aki azt mondja majd, hogy "semmi baj, édesem, menj még nekik párszor, mostmár úgyis mindegy, vezesd le a feszkót, ha hazaértem meg beugrunk pár új autóért". Ha ilyen lenne, nem tartana tőle a kérdező. És nagyon egyetértek azzal, aki írta, hogy itt a csóróknak áll a világ. Elég szomorú, hogy bárkit, akiről az jön le, hogy nem öten élnek egy minimálbérből éhezve, leszólják, majd kígyót-békát kiabálnak rá, de a végén mégis kitalálják, hogy jaa, hát ez csak kamu, ilyen nincs, itt mindenki csak sz*rul élhet, más opció nem létezik.
2013. júl. 28. 21:16
 25/48 anonim ***** válasza:
70%

Én megjavíttatnám a helyedben, és ha hazaér, akkor mesélném el neki. Amíg külföldön van én nem idegesíteném a helyedben ilyenekkel.

Aki ennyire vigyáz a kocsijára, mint a férjed, annak kétlem, hogy ne tűnne fel egy javítás.

2013. júl. 28. 21:21
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is baromira kilennék, ha összetörnék a gyönyörű sportkocsimat.
2013. júl. 28. 21:25
 27/48 A kérdező kommentje:

25-ös!

Eddig én is ezt tartom a legjobb megoldásnak!

2013. júl. 28. 21:26
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ezt a megoldást választod,akkor hallgass Rám annyiban,hogy azt a szerelőt bízod meg,akiben a Férjed is bízik,illetve akihez egyébként is szokta vinni.Párom is allergén a kocsijaira és itt tuti abból is botrány lenne,hogy kihez vittem el.:) Szóval mindent csak úgy csinálj,ahogy Ő is tenné,ha ez nem megy,akkor mondd el Neki és kérdezd meg a szerelője tel.számát.... Sok sikert!

2013. júl. 28. 22:36
 29/48 anonim ***** válasza:
Igazán sajnálom a kocsikat - de amúgy ez egy boldog házasság?
2013. júl. 28. 23:04
 30/48 anonim ***** válasza:
Leirnád milyen autók? Már csak a kiváncsiság kedvéért :)
2013. júl. 28. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!