Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összetörtem a férjem mindkét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(

Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(

Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(

Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.

Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(

2013. júl. 28. 18:00
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
:DDD
2013. júl. 28. 23:23
 32/48 anonim ***** válasza:
44%
Mi ketten vagyunk és most figyeljetek:7 autónk van.Aki fikázni akar jöjjön,legalább a kérdezö kap addig mástól érdemi választ.
2013. júl. 28. 23:26
 33/48 anonim ***** válasza:

Csináltasd meg mindkettőt azonnal. Utána ha hazajön a férjed, mond el neki mi történt, de már ki is javíttattad a hibákat.

Ezt nehéz eltitkolni, főleg ha van egy kis bűntudatod, de a kegyes hazugság nem árt. Azt mondod hogy az egyiknek berepedt a lámpája és lejött 5 négyzetmilin a festék, a másik meg csak benyomódott de 5 perc alatt helyrehozták. Így elmondtad a dolog, de nem tudja meg hogy kb olcsóbb lett volna újat venni :D

2013. júl. 29. 07:49
 34/48 anonim ***** válasza:

Még annyit:

Márkaszervízbe vidd ahova ő is szokta, 8 nap alatt simán megcsinálják. Én egyszer durván összetörtem a kocsim - nem az én hibám volt- és másnap este mehettem érte. Kicserélték az egész ajtót meg franc tudja.

l22

2013. júl. 29. 07:51
 35/48 A kérdező kommentje:

28-as!

Mindenképpen azokba a márkaszervizbe viszem ahova a férjem vinné őket! Azon még jobban kiakadna ha valami bohóchoz vinném őket:)

29-es!

Boldog a házasságunk. Nincs semmi különösebb problémánk! Csak majd most lesz amint kiderül mit műveltem a kocsikkal.

30-as!

Nem nagyon merem leírni mert félek, hogy én leszek akkor a fő kamus:)

Az egyik egy Range Rover 4.4 SDV8 Autobiography a másik meg egy Porsche Panamera GTS.

33-34-es!

Valahogy így tervezem én is:)

Ma elviszem az Range Rovert a márkaszervizben. Az kicsit sérült csak. Inkább csak karcolódott. Remélem gyorsan megcsinálják.

A másiktól jobban félek. Annak lejött a fél eleje. Meg összetört benne az egyik lámpabura. Azt se tudom azt, hogy vigyem el szervizbe mert félig lóg a lökhárítója félek, hogy leesne út közben:(

Na meg az enyémet se merem elvinni szervizbe mert annak is lóg az eleje:(

Milyen hülye vagyok:( Férjem tuti kinyír.

Kellet nekem manuális váltós kocsi. Kb 3 éve van jogsim és a tanfolyamon néha bénáztam a váltással és aztán még én erősködtem, hogy nekem manuális váltós kell, hogy megtanuljak normálisan váltani. Erre tessék:(

2013. júl. 29. 08:06
 36/48 anonim ***** válasza:
vigyed már el a szervízbe, az isten szerelmére :ss egyértelmű h miért írtad ki a kérdést, megkaptad amit akartál, mehetsz a szervízbe
2013. júl. 29. 11:19
 37/48 anonim ***** válasza:

Én bejelenteném valahova javíttatni, majd telefonon elmondanám, hogy ez volt és ide jelentkeztem be javításra, jó-e. És persze bocsi-bocsi. Azért mondanám telefonon, mert gyáva nyuszi vagyok, és ha tönkre teszek valamit- elég béna vagyok, gyakran megesik- mindig olyan lenézően néz rám a párom, hogy már megint... és azt nem szeretem. Szóval telóban nem látnám az arcát, plusz mire hazaér lenyugszik valamennyire, így nem kapom meg a düh első hullámát.

Oké, rendben, gyáva vagyok :(

2013. júl. 29. 13:20
 38/48 anonim ***** válasza:

Gyávaság nélkül is megértelek Kérdező! Leírtad a kocsikat, de nem keresek most utánuk.

Egyszer (többször) fordultam már meg az udvarunkon. Egy alkalommal valahogy elbambultam, a Toyota orrával nekimentem a férjem 1500-os Ladájának. Rögtön infarktust kaptam..Az én kocsim sárvédője (vagy akármije) összetört, de a ládán egy karcolás sem esett.

Előbb hívd fel a férjedet, mond el neki. Ajánld fel, most rögtön megcsináltatod. Lehet, azt mondja, majd Ő, mert a férfiak tényleg jobban értenek hozzá. Ne legyen később baj, hogy nem mondtad el, vagy éppen másik szervízbe vitte volna. Lehet dühös lesz, ami ugye érthető, de majd megnyugszik. Mond el, később intézkedj.

Nagyon sajnálom, de előfordul az ilyesmi, sajnos.

2013. júl. 29. 14:48
 39/48 A kérdező kommentje:

Elvittem az egyiket a márkaszervizbe. Azt mondták, hogy a férjem írásos engedélye nélkül nem nyúlnak a kocsihoz:( Máshova meg nem vihetem mert abból tuti még nagyobb botrány lenne:(

Úgyhogy azt hiszem minél hamarabb elkell neki mondanom:( De nem merem:(

2013. júl. 29. 16:05
 40/48 anonim ***** válasza:
90%

Én valahogy nem ilyennek gondolom a boldog házasságot:

"férjem írásos engedélye nélkül nem nyúlnak a kocsihoz:(

elég béna vagyok, gyakran megesik- mindig olyan lenézően néz rám a párom,

Milyen hülye vagyok:( Férjem tuti kinyír. "

Szőke vagy, 85D a melltartód, nem dolgozok, - a férjed 25 évvel idősebb, és szőrös nagy pocakja van.

2013. júl. 29. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!