Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?
A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(
Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(
Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(
Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.
Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(
Én elmondanám. Ha kinyír, kinyír.
És a kapcsolatotok nekem nem tűnik túl ideálisnak, hogy te vagy a bénácska, ezt még el is hiszed, aki mindig elfuserál valamit, nehogy elhidd ezeket a baromságokat. Meg az, ahogy félsz a férjedtől, és sírsz, hogy mi lesz, ha rájön. Meg fog verni, vagy mégis mi fog történni? Kiabálni fog? Én nem hagynám, hogy velem tiszteletlenül bánjon bárki is, még ha hibáztál is, de ne hagyd, hogy megalázzon sem a hangnemmel, sem a szavaival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!