Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összetörtem a férjem mindkét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(

Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(

Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(

Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.

Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(

2013. júl. 28. 18:00
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
78%
Az őszinteség a legjobb tanácsadó. Hívd fel, és mondd meg neki, hogy mit tettél.
2013. júl. 28. 18:44
 12/48 anonim ***** válasza:
77%
Hívd fel, meséld el neki higgadtan, őszintén, hogy mi történt. Mondd, hogy nagyon sajnálod, és megpróbálod minél hamarabb elintézni az autók javítását. Kérdezd meg, hogy esetleg van-e valami kikötése, hogy melyik szalonba vidd az autókat, vagy szerinte hogy lenne a legjobb. Mindenképp mondd meg neki. Ki fog bukni, ez természetes. Én is kiborultam, mikor megkarcolták az autómat, és ha a saját párom tette volna, ugyanúgy kibuktam volna, és biztos, hogy a fejéhez vágtam volna, hogy hogy lehet ennyire szerencsétlen. Persze idővel lenyugszik az ember, akár már pár óra múlva is visszatérhet a béke és a nyugalom, ezt embere válogatja.
2013. júl. 28. 18:55
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az a festékréteg mérés? És hogy derülhet az ki? "

Amikor megmérik, hogy az adott elemeken milyen vastagságú festékréteg van.

Mikor derülhet ki? Pl. egy eredetiség vizsgálaton. Ott mérik mindig, hogy nem-e lopott alkatrészekből van összekendácsolva a kocsi.

Az újrafújt alkatréseken soha nem lesz közelítőleg sem olyan vastag réteg festék, mint az eredeti gyári fényezésen.

Pl így a legkönnyebb kideríteni, hogy egy hirdetett autó tényleg balesetmentes-e.

2013. júl. 28. 19:14
 14/48 anonim válasza:
100%
Festékréteget akkor mérnének pl., ha el akarnátok adni. Ott az érdeklődő csináltatja általában, hogy lássa, hol volt sérült a kocsi.
2013. júl. 28. 19:16
 15/48 anonim ***** válasza:
98%

Bocs, erről egy vicc jutott eszembe:

"- Szia Drágám, ne legyél mérges, de letörtem ezt a rendszámtáblát a kocsidról...

- Semmi baj, hol a kocsi?

- A tóban..."

2013. júl. 28. 19:17
 16/48 A kérdező kommentje:
De hogyha új alkatrészeket raknak rájuk nem csak megjavítják a régit akkor nem lehet megmondani, hogy törött volt ugye?
2013. júl. 28. 19:38
 17/48 anonim ***** válasza:
88%

"De hogyha új alkatrészeket raknak rájuk nem csak megjavítják a régit akkor nem lehet megmondani, hogy törött volt ugye?"

De akkor is meglehet a festékmérésnél, mert mikron pontossággal mérnek, ilyen pontossággal pedig sehol nem fújják újra az autót.

2013. júl. 28. 19:45
 18/48 A kérdező kommentje:

Nekem végem:(

Meg gondolom a szervizkönyveikbe is beírják a dolgot, ugye?:(

2013. júl. 28. 19:51
 19/48 anonim ***** válasza:
54%
Kicsit úgy érzem, mindenkit szívat itt a kérdező:DD
2013. júl. 28. 20:26
 20/48 A kérdező kommentje:
Áruld már el, hogy honnan ez a fene nagy megérzésed?:)
2013. júl. 28. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!