Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetörtem a férjem mindkét kocsiját! Mit tegyek?
A férjem kocsijai bent álltak a garázsban és nyitva volt a garázskapu. Én meg a kocsimmal az udvaron fordultam meg és a kocsim orra pont az ő kocsijai felé nézett és elég közel is volt hozzájuk. Aztán megcsörrent a telefonom, megálltam és kerestem azt a táskámban aztán véletlenül leléptem a kuplungról és neki mentem mindkét kocsijának az elejének:(
Férjem jelenleg külföldön van. Még 8 napig. Nem mondtam még el neki, hogy mi történt. Nagyon kibuknak rajta. Nagyon pedáns a kocsijaira. Egy porszemet egy apró karcolást sem bír elviselni rajtuk. Én meg összetörtem mindkettőnek az elejét:(
Tiszta pánikban vagyok:( Most is itt pityergek:(
Arra gondoltam megcsináltatom őket. Hátha nem tűnik fel neki és akkor nem fog kibukni meg velem se fog ordítozni.
Szerintetek mit csináljak? Csináltassam meg őket? Vagy mondjam el neki?:(
"Mi az a festékréteg mérés? És hogy derülhet az ki? "
Amikor megmérik, hogy az adott elemeken milyen vastagságú festékréteg van.
Mikor derülhet ki? Pl. egy eredetiség vizsgálaton. Ott mérik mindig, hogy nem-e lopott alkatrészekből van összekendácsolva a kocsi.
Az újrafújt alkatréseken soha nem lesz közelítőleg sem olyan vastag réteg festék, mint az eredeti gyári fényezésen.
Pl így a legkönnyebb kideríteni, hogy egy hirdetett autó tényleg balesetmentes-e.
Bocs, erről egy vicc jutott eszembe:
"- Szia Drágám, ne legyél mérges, de letörtem ezt a rendszámtáblát a kocsidról...
- Semmi baj, hol a kocsi?
- A tóban..."
"De hogyha új alkatrészeket raknak rájuk nem csak megjavítják a régit akkor nem lehet megmondani, hogy törött volt ugye?"
De akkor is meglehet a festékmérésnél, mert mikron pontossággal mérnek, ilyen pontossággal pedig sehol nem fújják újra az autót.
Nekem végem:(
Meg gondolom a szervizkönyveikbe is beírják a dolgot, ugye?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!