Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Véletlen összetörtem a tv-nket...

Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(

2015. jan. 26. 11:03
 121/133 anonim ***** válasza:
Szia, na mizu?
2015. febr. 22. 11:34
 122/133 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy nagyon-nagyon okos ember és én tisztelem és szeretem is őt"

Hát... tudod, az okos ember nem csak egy bizonyos téren okos. A viselkedéséből pont az tűnik ki, hogy nem okos.

A tiszteletedet meg nem érdemli meg. Egy agresszív, primitív bunkó.

2015. febr. 23. 10:50
 123/133 anonim ***** válasza:
És a tv-vel mi lett? Vettetek újat vagy működik?
2015. febr. 23. 13:43
 124/133 anonim ***** válasza:
47%
És az ebéd mi lett ma?
2015. febr. 23. 19:10
 125/133 anonim ***** válasza:
0%

Agresszív primitív bunkó, én fejemet vernék szét, stb.?

Dolgozzatok már kínkeservesen napi 13-14 órát, szerezzetek örömöt a 2 gyereteknek, aztán a gyerek meg verje az újdönsült drága értékű meglepetést azt kívánom! Hát meglepetés is volt az biztos! De most már ilyen nem fordul elő, mert megtanulta a rendet és fegyelmet azt hiszem! (A kérdező apja)

2015. febr. 24. 07:55
 126/133 anonim ***** válasza:
100%

Írtam, hogy én is kétbalkezes vagyok és soha senki nem bántott ezért... Leszidást kaptam, de úgy voltak vele, hogy, ami megtörtént azon nem lehet javítani, fő, hogy nekem nem esett bajom....

Hát látod így is le lehet reagálni a dolgokat, meg agresszív módjára is, ahogy te....

2015. febr. 24. 12:36
 127/133 anonim ***** válasza:
0%
Én is így vagyok vele. Megtörtént ami megtörtént, lelökte a tv-t amiért kínkeservesen megdolgoztam. Az a fő, hogy a tv állványt legalább nem borította fel és az nem tört ripityára. Akkor lett volna itthon nemulass, ha még az is tropára megy.
2015. febr. 24. 22:49
 128/133 anonim ***** válasza:
90%
Szánalmas vagy....
2015. febr. 25. 21:20
 129/133 anonim ***** válasza:
91%
El ne higyjétek, hogy ez az apa.
2015. febr. 25. 21:24
 130/133 anonim ***** válasza:
0%
De igen én vagyok az apa. Bírom a sok munkanélkülit, akik oltogatnak, és nem tudják milyen nehéz megkeresni egy olyan műszaki cikknek az árát. Ha az én gyerekeim lennétek, megmagyaráznám. Kis szíjhasítás a háton, egyebek. Nem lenne ilyen nagy szád neked sem, aki "le szánalmas-ozott".
2015. febr. 26. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!