Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?
#23: ha bátyád nem tévészerelő, akkor kizárt.
Sőt, ha még elkezditek babrálni, lehet, hogy csak rontotok a helyzeten.
OFF: ezért sírom vissza azokat a régi szovjet technikai eszközöket. Nem a technikai színvonal miatt, hanem a tartósságuk miatt. Emlékeztek még a 80-as évekbeli tévékre? Ha nekivágtál egy féltéglát, még azt is kibírta, sőt, el kellett ugornod a visszapattanó tégla elől. :D Sajnos a mostani technikai eszközök rémesen érzékenyek. Persze, meg tudnák csinálni tartósra is, de az nem érdeke a gyártóknak. Hadd menjen tönkre minél hamarabb, hadd törjön ripityára a legkisebb erőhatástól is.
"Jó ötlet. Lehet, hogy csak el/kicsúszott egy kábel, vagy valami hasonló."
"A kérdés
Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?.....
Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S"
Elvileg attól még bekapcsolna, csak a kép "nem lenne megfelelő".
"csak valamit rosszul raktam újra össze?"
Mit? A tápkábel csak egy helyre illik bele...
Ezt te sem gondolod komolyan.
Egyébként egy tv szerviz oldalán ezt írják:
"Sajnos ritkán tudunk kijelzőt beszerezni, de egyes típusokhoz van raktáron LCD TV kijelző. Csak használt kijelzőt tudunk biztosítani, mert az új LCD TV kijelző olyan áron van, hogy meghaladja a teljes TV készülék értékét."
Ne legyél már ennyire értetlen. Mit tud szerinted meg javítani egy betört kijelzőn? Lefújja javító spray-vel?
Ha tudsz rakj fel képet a törésről, mert most már kíváncsi vagyok mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!