Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Véletlen összetörtem a tv-nket...

Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(

2015. jan. 26. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
81%

Az sem mindegy, hány éves vagy, 6, 16 vagy 26. Én biztos először pipa lennék a lányomra, délutánra lenyugodnék és próbálnék minél normálisabban viselkedni ebben a helyzetben.

A helyedben felhívnám inkább már most őket. Gondold végig, valahogy tudsz-e pénzt betenni az új tévé megvételébe (pl. ha olyan idős vagy, akkor diák munka vállalása, vagy ha nálatok van olyan, hogy házimunkát pénzért csinálsz, akkor azokból plusz vállalás).

2015. jan. 26. 11:47
 22/133 anonim ***** válasza:
87%
Azért durva,hogy nem rögzítettétek a TV-t.
2015. jan. 26. 11:48
 23/133 A kérdező kommentje:
És ha megvárnám a bátyám?Ha ő hazaér lehet megtudná csinálni nem? annyira kétségbe vagyok esve :/
2015. jan. 26. 11:48
 24/133 anonim ***** válasza:
89%

"Gondold végig, valahogy tudsz-e pénzt betenni az új tévé megvételébe (pl. ha olyan idős vagy, akkor diák munka vállalása, vagy ha nálatok van olyan, hogy házimunkát pénzért csinálsz, akkor azokból plusz vállalás)."

Ja, még a szülő fizessen neki, hogy aztán beleadjon az új tv-be?:D

2015. jan. 26. 11:49
 25/133 anonim ***** válasza:
100%
egy megrepedt kijelzőt megtud csinálni a báttyád? akkor respect neki! tudtommal ott az egész képernyőt cseréltetni kell, saját zsebből, tv szervízben
2015. jan. 26. 11:50
 26/133 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad, be van törve a képernyő, ez nem egy meglazult csatlakozó, amit vissza lehet dugni. Ha LCD tv, akkor egy új kijelző ára kb. annyi, mint a tv ára.
2015. jan. 26. 11:53
 27/133 anonim ***** válasza:
92%
Shoppingolási pénzedet félreteszed és szüleid is adnak bele és vesztek újat ez van ha nem jó már biztos ha betőrt.
2015. jan. 26. 11:54
 28/133 anonim ***** válasza:
98%

Mindenkivel előfordul, hogy bénázik. Ilyen az élet. Persze, nyilván, ha egy 500 Ft-os üvegpoharat tör valaki össze, az nem annyira fájó, mint egy kétszázezres tévé, de értelmes ember meg tudja érteni, hogy van ilyen. Bárkivel előfordulhat.

#20: nem, de olyan már szinte mindenkivel előfordult, hogy véletlenül összetört valamit. Csak most szerencsétlenségünkre egy méregdrága tévé volt az.

2015. jan. 26. 11:55
 29/133 anonim ***** válasza:
96%

Tiszta szívből sajnállak, szörnyű lehet most neked. :( Én is felhívnám őket a helyedben, mégpedig azt a szülőt először, akit a megértőbbnek ismerem kettejük közül.

Mire visszajönnek, gondold végig, hogyan tudnád jóvá tenni. 16 éves vagy, már vállalhatsz diákmunkát. Ha a nyáron dolgozol, ki tudod fizetni az okozott kárt. Én szülőként ezt el nem várnám kifejezetten, de nagyon jól esne a gyerekemtől, hogy felelősséget akar és tud vállalni a tetteiért.

2015. jan. 26. 11:59
 30/133 Andizsuzsi ***** válasza:
57%

"És ha megvárnám a bátyám?"

Jó ötlet. Lehet, hogy csak el/kicsúszott egy kábel, vagy valami hasonló.

2015. jan. 26. 12:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!