Véletlen összetörtem a tv-nket? Nagyon kiakadnak majd a szüleim! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Beteg lettem és ma itthon maradtam és amikor próbáltam összerakni a dvd-t a kezemmel lelöktem az új tvt és összetört :// mit tegyek?A szüleim megölnek ha hazaérnek :S Vissza raktam a helyére és nem akar működni...Kicsit összetört a kijelzője is :S volt vagy 150-200ezer forint és tuti megölnek ha megtudják :(2015. jan. 26. 11:03
11/133 anonim válasza:
Béna voltál, baleset volt, előfordul az ilyesmi.. Csinálni nem tudsz semmit, ha csak nincs 200 rugód egy újra és nem tünteted el a régit.
12/133 anonim válasza:
inkább most mondd el telefonon, és délutánra már kicsit lenyugszanak a kedélyek
egyébként még mindig a földön törjön össze, mint rajtad...
nyilván nem lesznek boldogok, és még valószínű, sokáig fogják emlegetni, de hamarosan jobb lesz, és így legalább hamar túlesel rajta
13/133 A kérdező kommentje:
Annyira kétbalkezes vagyok :(( próbálom összeszedni az erőm és felhívni őket
2015. jan. 26. 11:35
14/133 anonim válasza:
Ha új a tv, akkor még garanciális, tehát még ingyen megjavítják. Mondd el a szüleidnek, de ne most hívd fel őket, mert idegességükben nem tudnak a munkájukra figyelni. Majd ha hazajönnek. Persze készülj fel, hogy jól megszidnak. Minden ember követ el ilyen hibákat, ezen túl kell esni! :)
15/133 anonim válasza:
miért lenne garanciás ??? az csak műszaki hibára vonatkozik, arra nem hogy figyelmetlenségből vagy akár szándékosan is összetörjük!! ennyi erővel van egy 10 hónapos készülékem amire van 12 hó garancia, a 11. hónapban földhözvágom és akkor csere alapon lesz egy új, mi? nem nyert, nincs garancia ebben az esetben, akár véletlenül is de összetörték
16/133 anonim válasza:
#14 te melyik világban élsz? Hogy lenne már garanciális, ha valaki bénázik és rommá töri?
17/133 Andizsuzsi válasza:
Lehet, hogy nincs komoly baja, és viszonylag kis költséggel javítható. Ne gondolj rögtön arra, hogy ki kell dobni. De mielőbb szólj a szüleidnek. Az természetes, hogy mérgesek lesznek.
18/133 anonim válasza:
Ez semmi! Ha a lakást gyújtottad volna fel, akkor aggódhatnál...
20/133 anonim válasza:
Hát nem tudom, valahogy nem mindenkivel fordul szerintem elő, hogy összetör egy több százezres tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!