Hogyan bocsájtsam meg az Anyámnak és a testvéremnek amit tett?
Sajnos megbiztam bennuk ez csak odafele mukodott visszafele mar nem en soha nem varhatok toluk semmit nem hogy a penzemet.
Erre az a valasz " mi is segitettunk mert felneveltelek"
Meg van nekem is a sajat velemenyem buta voltam de az ember kibe bizhatna ha nem a CSALADJABA!!
Én a következőt tenném. Nem szép dolog amit tettek,de az alapján az elv alapján,hogy tőlem senki nem kap kevesebbet mint amennyit ad,kifizettetném velük.
Vagyis vagy hitelre fizetik azt a pénzt nektek,vagy szankcioztok...ez azért egy kicsit sokak szemében bizonyos szempontokbol nem megfelelo dolog,de én nem hagynám ezt ennyibe..nem azér a 2forintért,de hogy egy csaladtagom,az anyam,ennyire tiszteljen,és ennyire kibsszon velem,az turhetetlen. fizettesd ki velük...ha nem fizetnek nem látják az unokát...vagy valami..ha ez az elv bejön..ha nem...maradj tul kedves,tulságosan gyenge lelkü,és bocsáss meg az idő multával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!