Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan bocsájtsam meg az...

Hogyan bocsájtsam meg az Anyámnak és a testvéremnek amit tett?

Figyelt kérdés
Az anyám és a testvérem belerángatott engem egy hitelbe amit a férjemmel kellett sajnos visszafizetnünk, mert ők nem fizették nem nem tudtak nem akrták.5 ev kemeny szenvedes volt ez nekem és a férjemnek. Kibirtuk! Közel 5 milliò forintot fizettünk vissza helyettük! Most ismet közelit az anyam mintha semmi nem történt volna. Nekem ez nagyon nehéz nem tudom hogyan kezeljem, hogy őszinte e vagy ismét belénk akar rugni? Hogyan tehette meg ezt velünk és hogyan bocsajtsak meg neki?

2015. jan. 23. 07:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

Sajnos megbiztam bennuk ez csak odafele mukodott visszafele mar nem en soha nem varhatok toluk semmit nem hogy a penzemet.

Erre az a valasz " mi is segitettunk mert felneveltelek"

Meg van nekem is a sajat velemenyem buta voltam de az ember kibe bizhatna ha nem a CSALADJABA!!

2015. jan. 25. 17:41
 62/67 anonim ***** válasza:
100%
Hat ezek utan,hogy ilyet mond,szerintem felejtsd el. Eld az eleted,legy boldog a ferjeddel,anyadat meg felejtsd el.
2015. jan. 25. 21:35
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj vele szóba (telefonszám-csere)! Aki eleve ellenértéket vár azért, mert megszült, felnevelt, annak valami nem stimmel az agyában (és már késő vele megértetni, hogy erre kisborjút szoktak rendszeresíteni: azért nevelik, hogy később fejhessék).Plusz, hogy tönkretette az életeteket, megbocsájthatatlan. Nem vagy a tudlajdona, koptasd le örökre.
2015. jan. 27. 14:11
 64/67 A kérdező kommentje:
Soha nem szamithattam ra es mindig azt mondta ide hozni lehet vinni nem.
2015. jan. 27. 16:15
 65/67 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez am az anya!!Felejtsd el!Es becsuld meg a ferjed!Nem mindenki toleralna ekkora hibat. Mond meg anyadnak,hogy hozzad is csak hozni lehet,also hangon5 millat. Cserelj szamot,aztan ne foglalkozz vele.
2015. jan. 27. 20:03
 66/67 anonim ***** válasza:

Én a következőt tenném. Nem szép dolog amit tettek,de az alapján az elv alapján,hogy tőlem senki nem kap kevesebbet mint amennyit ad,kifizettetném velük.

Vagyis vagy hitelre fizetik azt a pénzt nektek,vagy szankcioztok...ez azért egy kicsit sokak szemében bizonyos szempontokbol nem megfelelo dolog,de én nem hagynám ezt ennyibe..nem azér a 2forintért,de hogy egy csaladtagom,az anyam,ennyire tiszteljen,és ennyire kibsszon velem,az turhetetlen. fizettesd ki velük...ha nem fizetnek nem látják az unokát...vagy valami..ha ez az elv bejön..ha nem...maradj tul kedves,tulságosan gyenge lelkü,és bocsáss meg az idő multával...

2018. júl. 10. 20:43
 67/67 anonim ***** válasza:
Ember, nem tűnik fel, hogy 3 és fél éves a kérdés???
2018. júl. 11. 06:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!