13 ev utan sem tudom feldolgozni, h anyu nem hitt nekem es amit mostohaapam tett?
Nagyon fontos lenne ezzel egy JÓ pszichológushoz menned! Ez tipikusan az a probléma, amihez szakember kell. Anyukád elárult téged, ez a másik nagy baj a zaklatás mellett. Megszakítanám minden kapcsolatomat vele.
Tájékozódj, ki tud ajánlani jó lélekgyógyászt és jó szakemberhez menj. Ki fogja ezt a görcsöt oldani, meg fogsz nyugodni. Nemcsak a saját érdekedben, az egész családod érdekében kell ez.
Mintha én írtam volna, velem nagyjából ugyanez történt, ugyanígy.
Sokáig nem is tudatosult bennem, hogy nem dolgoztam fel a történteket. Persze pocsékul éreztem magam a bőrömben, de azt hittem, hogy ez természetes, és hogy minden nő a világon így érez.
Azután elkezdtem hízni, közel 30 kilót szedtem fel. Hiába diétáztam, hiába sportoltam, nem fogytam egy dekát sem. Miután kivizsgáltak, és semmi szervi okát nem látták a túlsúlynak, az orvosom elküldött pszichológushoz. Ott derült ki, hogy azért híztam meg, mert tudat alatt így akartam elcsúfítani magam, nehogy egyetlen férfi is vonzónak lásson, nehogy megerőszakoljon megint valaki.
Évekbe telt, míg pszichológus és pszichiáter segítségével, kőkemény munkával túljutottam ezen.
Ma már jól vagyok, lefogytam, van stabil párkapcsolatom, és babát is tervezünk. A szex tökéletesen jól működik. Annyi maradt a traumából, hogy rémálmaim sajnos még mindig vannak, és ez valószínűleg életem végéig így lesz. De ezzel már megtanultam együtt élni, felriadok éjszaka, legyintek egyet és alszom tovább.
Olyan nincs, hogy egy pszichológus nem tud segíteni. Lehet, hogy ő nem, de van, aki igen.
Persze, arra, hogy 100%-ig ép legyél, tényleg kicsi az esély, de azért van.
Ha esetleg Győr-Moson-Sopron megyei vagy, tudnék egy rendkívül jó pszichológust ajánlani.
Kedves 5os!
Neked sem hitt anyukad?Az a szemetlada a nevelo apad volt vagy mas rokon?Hogy lehet ezzel egyutt elni a remalmokkal?
kedves 1es valaszolo!
Mindenkepp elolvasom epp most rendeltem meg!Remelem abban is irnak vmi okosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!