Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 13 ev utan sem tudom feldolgoz...

13 ev utan sem tudom feldolgozni, h anyu nem hitt nekem es amit mostohaapam tett?

Figyelt kérdés
Felnott nő vagyok,feleség és édesanya!Nevelő `apával` nőttem fel 12 eves voltam mikor elkezdett sexualisan zaklatni evekig nem szoltam semmit mert azt mondta,h anya ugysem fog hinni nekem es őt börtönbe zárják ha ezt elmondom és anyu szomoru lesz nem fog tudni elboldogulni!Gyermek kent hallgattam turtem,rettegtem!3ev utan nem birtam tovabb kibukott a dolog!Azt mondta anyunak,h hazudok es csak szet akarom őket valasztani!Mai napig egyutt vannak hozzateszem,csalja anyut 17-18eves lanyokkal a maga 60evevel!Nem tudom feldolgozni egyszeruen sex kozben sokszor leblokkolok,almodom a tortentekrol!Ha egy 40ev koruli ferfi pl bokol vagy egyszeruen csak baratsagos az undor es a retteges kap el!Szakmambol adodoan emberekkel vagyok nap mint nap kapcsolatban es nem birom!Legszivesebben bezarkoznek a lakasba es emberek koze sem mennek!:( Higyan emesszem ezt meg ha eddig nem sikerult?Lanyom van es feltem minden ferfitol aki akarcsak baratsagosan ramosolyog!Koszonom a valaszokat esetleg akikkel hasonlo eset tortent mi volt pontosan hohyan tettetek tul magatokat rajta?
2014. máj. 13. 11:07
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp kérd pszichológus segítségét! Ajánlom a Mérgező szülők c. könyvet.
2014. máj. 13. 11:13
 2/47 A kérdező kommentje:
Voltam pszichologusnal!Lehet ,h nem jot fogtam ki csak jegyzetelt aztan elkoszont es kozolte,h ebben nem tud segiteni!:( Kezdek belekattanni!Egyszeruen olyan gatat huzott fel bennem ,h nem tudok kozvetlen lenni es evek ota meg csak jot aludni sem tudtam!
2014. máj. 13. 11:16
 3/47 anonim ***** válasza:
Férjeddel is meg tudod ezt beszélni, ha olyan, hogy erre alkalmas.
2014. máj. 13. 11:16
 4/47 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fontos lenne ezzel egy JÓ pszichológushoz menned! Ez tipikusan az a probléma, amihez szakember kell. Anyukád elárult téged, ez a másik nagy baj a zaklatás mellett. Megszakítanám minden kapcsolatomat vele.

Tájékozódj, ki tud ajánlani jó lélekgyógyászt és jó szakemberhez menj. Ki fogja ezt a görcsöt oldani, meg fogsz nyugodni. Nemcsak a saját érdekedben, az egész családod érdekében kell ez.

2014. máj. 13. 11:17
 5/47 anonim ***** válasza:
100%

Mintha én írtam volna, velem nagyjából ugyanez történt, ugyanígy.

Sokáig nem is tudatosult bennem, hogy nem dolgoztam fel a történteket. Persze pocsékul éreztem magam a bőrömben, de azt hittem, hogy ez természetes, és hogy minden nő a világon így érez.

Azután elkezdtem hízni, közel 30 kilót szedtem fel. Hiába diétáztam, hiába sportoltam, nem fogytam egy dekát sem. Miután kivizsgáltak, és semmi szervi okát nem látták a túlsúlynak, az orvosom elküldött pszichológushoz. Ott derült ki, hogy azért híztam meg, mert tudat alatt így akartam elcsúfítani magam, nehogy egyetlen férfi is vonzónak lásson, nehogy megerőszakoljon megint valaki.

Évekbe telt, míg pszichológus és pszichiáter segítségével, kőkemény munkával túljutottam ezen.

Ma már jól vagyok, lefogytam, van stabil párkapcsolatom, és babát is tervezünk. A szex tökéletesen jól működik. Annyi maradt a traumából, hogy rémálmaim sajnos még mindig vannak, és ez valószínűleg életem végéig így lesz. De ezzel már megtanultam együtt élni, felriadok éjszaka, legyintek egyet és alszom tovább.

2014. máj. 13. 11:17
 6/47 anonim ***** válasza:
100%
Rossz szakembert fogtál ki, sajnálom:( Vannak egyébként erre terápiás csoportok is.... Nézz utána a neten, van segítség! Ne nyugodj bele, mert tönkre mész! Húzd ki magad ebből!
2014. máj. 13. 11:18
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy egy pszichológus nem tud segíteni. Lehet, hogy ő nem, de van, aki igen.

Persze, arra, hogy 100%-ig ép legyél, tényleg kicsi az esély, de azért van.

Ha esetleg Győr-Moson-Sopron megyei vagy, tudnék egy rendkívül jó pszichológust ajánlani.

2014. máj. 13. 11:18
 8/47 A kérdező kommentje:
ferjemmel beszeltunk rola,mindig vegighallgat de sajnos azon kivul,h vegig hallgat es ivatos,probalja a gatat feloldani erdemben segiteni nem tud!Nagyon szeretem de a szerelem ehhez valahogy keves!Igen anyam sz@rban hagyott mikor szuksegem lett volna ram es mondhatni egy eletre tonkre tett ez az eset de ettol fuggetlenul felnevelt es etelt tett az asztalra!Az ismet mas dolog h figylemetlen volt es nem tunt fel neki,h vmi nem stimmel es amikor kitalaltam nem hitt nekem hanem megvert es bezart a szobaba kulcsal meg enni sem mehettem ki!Sajnod nem Gyor kornyekerol vagyok
2014. máj. 13. 11:33
 9/47 A kérdező kommentje:

Kedves 5os!

Neked sem hitt anyukad?Az a szemetlada a nevelo apad volt vagy mas rokon?Hogy lehet ezzel egyutt elni a remalmokkal?

2014. máj. 13. 11:34
 10/47 A kérdező kommentje:

kedves 1es valaszolo!

Mindenkepp elolvasom epp most rendeltem meg!Remelem abban is irnak vmi okosat!

2014. máj. 13. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!