Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 13 ev utan sem tudom feldolgoz...

13 ev utan sem tudom feldolgozni, h anyu nem hitt nekem es amit mostohaapam tett?

Figyelt kérdés
Felnott nő vagyok,feleség és édesanya!Nevelő `apával` nőttem fel 12 eves voltam mikor elkezdett sexualisan zaklatni evekig nem szoltam semmit mert azt mondta,h anya ugysem fog hinni nekem es őt börtönbe zárják ha ezt elmondom és anyu szomoru lesz nem fog tudni elboldogulni!Gyermek kent hallgattam turtem,rettegtem!3ev utan nem birtam tovabb kibukott a dolog!Azt mondta anyunak,h hazudok es csak szet akarom őket valasztani!Mai napig egyutt vannak hozzateszem,csalja anyut 17-18eves lanyokkal a maga 60evevel!Nem tudom feldolgozni egyszeruen sex kozben sokszor leblokkolok,almodom a tortentekrol!Ha egy 40ev koruli ferfi pl bokol vagy egyszeruen csak baratsagos az undor es a retteges kap el!Szakmambol adodoan emberekkel vagyok nap mint nap kapcsolatban es nem birom!Legszivesebben bezarkoznek a lakasba es emberek koze sem mennek!:( Higyan emesszem ezt meg ha eddig nem sikerult?Lanyom van es feltem minden ferfitol aki akarcsak baratsagosan ramosolyog!Koszonom a valaszokat esetleg akikkel hasonlo eset tortent mi volt pontosan hohyan tettetek tul magatokat rajta?
2014. máj. 13. 11:07
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Atya ég! 7eves???? 12evesen is remalom volt nemhogy 7evesen! Nagyon nagyon sajnálom! Es ne haragudj de nem csoda, h nem sikerült feldolgozni! Az ilyeneknek levagnam és megetetnem velük! Az ilyenek betegwk és az ő kezelesuk helyett mi gyotrodunk egy életen át!
2014. máj. 13. 14:49
 32/47 A kérdező kommentje:
Itt szeretném üzenni MINDEN édesanyának h figyeljenek a lanyaikra és havmi nem stimmel aazonnal lépni! Van orvos aki igazolja, h igazat mobd e a gyerek! Nem mindig a gyerek hazudik és rendelkezik élénk fantaziaval!Egy eéletet tehet tönkre a hitetlenseg és örök bélyegét nyomhatja ra!
2014. máj. 13. 14:53
 33/47 anonim ***** válasza:

Nem kell túlreagálni, de nyitott szemmel kell járni. Nem minden idősben csak "rosszat" kell látni.

Persze ettől függetlenül felhúznám az első villanyoszlopra aki ilyen tenne a lányommal..

2014. máj. 13. 14:56
 34/47 anonim ***** válasza:
19%

Pedig szerintem probalj megbocsajtani! Anelkul nem fog menni. Probald egysegeben nezni. Ha teged sakkban tartott, mibol gondolod, hogy Anyudat nem? O is lehetett fizikai is es anyagi fuggosegben. Aztan gondolom az meg szoc-korszak volt. Akkor ilyennel elojonni. A faszit nem vedeni akarom, de Anyudat igen. Gondolom, hogy megvan a miertje. Lehet, hogy "egyszeruen" csak felt a kovetkezmenyektol. O akkor valami alapjan dontott. Rosszul dontott. De te nem tudod a miertet es ez faj neked.

Ugyhogy szerintem Anyuddal kellene beszelni, hogy miert nem hitt/segitett? Es ha mar tudod az oszinte okot, akkor lehet, hogy konnyebben meg is tudsz bocsajtani.

(UI: Nekem van egy felesegem es elegge "blokkolt" az ágyban. Neki mostohaapja volt. Es olyan 14 eves koratol romlott le a bizije. Elotte kituno volt. 18 evesen mar szinte nem lakott otthon. Ha ezt mind osszerakom, akkor lehet, hogy volt valami. De nekem azt mondja, hogy nem volt semmi. Nem tudom. Aposom meghalt mar, tehat kozvetlen kihatasa nem is lenne. Ugyanakkor jo lenne tudni, hogy ha valami nem megy az ágyban, azert en vagyok-e a felelos? Vagy valami mas? Mert engem is agyonvag a tudat, hogy rendszeresen elutasitanak mint pasit. Na mindegy! Ezt csak ugy leirtam.)

2014. máj. 13. 15:06
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk h anyukad azonkivul h etelt tett az asztalra, nagyon aljas módon viselkedett, h mikor elmeselted neki h mi törtenik, bezart a szobadba kulccsal es ételmegvonással buntetett. Azert ez nem semmi egy anyatol! Egyetertek azzal aki azt mondta h elarult teged anyukad.

En kiheréltem volna a ferjem es inkabb elmenekultem volna gyerekestöl a hid ala mintsabb ezt turjem.

Az ilyen nem anya, hanem rosszabb mint az állat!

2014. máj. 13. 15:15
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

A 29-es válaszoló vagyok.

NEM mentség az, hogy az anyjával hogy bánt a nevelőapa. Egy igazi anya ha kell, meghal a gyerekéért, de semmi esetre sem dugja homokba a fejét, és pláne nem nevezi a lányát hazugnak. Nincs mentség a kérdező anyjának a viselkedésére, és egyáltalán nem kötelessége megérteni a helyzetét. Végignézte, asszisztált ahhoz hogy a lányából lelki roncs legyen. Nem érdemli meg, hogy bárki foglalkozzon azzal hogy ő miért volt gyáva és megalkuvó.

2014. máj. 13. 15:16
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
34 - nagyon sok káros hatás érheti a kislányt, ami sokkal enyhébb, mint az előzőek, de mégis leblokkoltatják. Pl az exhibicionisták - hozzá sem ér, mégis megy este hazafelé és egy megijeszti az egész. Nagyon kényes dolog a pszichoszexuális fejlődés. A sok film, reklám, ami szexuálist tartalmú és azt sugallja ilyen meg ilyen a jó, ilyen a tökéletes test- ezek mind nagyon ártanak. Összeveti magát és hát ő nem olyan, szorong. Stb Pedig a szerelemhez, laza lélek kell, tiszta figyelem, odaadó figyelem, hogy a másiknak mi a jó? Ha kedves, figyelmes és gyöngéd vagy, biztos nem veled van a baj.
2014. máj. 13. 15:26
 38/47 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek kérlek nem provokatív jellegű a kérdésem! De eközben mindenre reagálva, megprobaltam megbocsajtani de nem tudok 100% ban! Tisztelem hisz "felnevelt" ruhazott, etelt adott de ennyi! Mostohaapammal semmilyen jellegű kontaktusom nincs kerülöm haza sem járok! Anyuval havi szinten 1x beszelek de nincs bizalmas anya lánya kapcsolat! Unokait fél évente látja és ennyi! Mostoha apám 1x látta a nagyobb "unokáját" és akkor sem maradtak 1mp-re sem egyedül! Nem látom minden idősben magát az ördögöt de igdnis bizonytalan vagyok! Es miután a lanyomnak még óvó bacsija is van nem csak óvó néni igenis félek féltem! Soha!!!!! Soha nem tudnám magamnak megbocsajtani ha vmi történne ami egy életre megbelyegzi az életét! Kicsit részletesebben amikor 12evesen arra ébred az ember h a mostohaapja a torkát fogja, nyulkal a laba közé, dorgoli az ember lánya szajahoz a nemi szervet vagy epp önkielégítést végez és liheg a fülébe erre nincs bocsánat! Amikor anyamat leultettem sírva h mi történik évek óta felallt először üvöltött utana hetekig 1szot nem szólt hozzám! Szándékosan mostohaapammal vitetett az iskolába ott az autoban hallgatthattam, h mekkora szemét és áruló vagyok! Ezt hogyan lehet megbocsajtani vagy feldolgozni? A gyerek korom végét a tini kor kezdetét pokolla tette és az egész életemet egy olyan dologgal belyegezte meg ahol ártatlan vagyok! Amikor 1baratom lett 18evesen es lefekudtem vele még en voltam minden utolsó olcsó r*banc!Ezt sztem nincs olyan nő-lány aki szemet tud hunyni e felett!
2014. máj. 13. 15:35
 39/47 anonim ***** válasza:

Konkretan en csak arra emlekszem, h apam hosszan bamulgatott kamasKoromban ha levetköztem.

Ezeket a pillantasokat sose felejtem , milyen undorito volt es fajdalmas.

Körulbelul ennyi volt , de annyira undorito istenem

2014. máj. 13. 15:35
 40/47 A kérdező kommentje:

Kedves 34es!

Lehet, h a feleséged egyszerűen nem a sexet helyezi előtérbe vagy lehet oka egy teljesen átlagos nem jól sikerült sex is! Beszelgess vele, Légy figyelmes, odaado! Ami elég jól fel tudja oldani a gátlásokat az a tantra!:-) Olvass utána és próbáljátok ki! De ehhez 100% bizalom szükséges!

2014. máj. 13. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!