13 ev utan sem tudom feldolgozni, h anyu nem hitt nekem es amit mostohaapam tett?
Am én perbe fognám a csókát, be lehetne húzni a csőbe. De egyébként is tehetnél feljelentést. Elég csak ha megráncigálják, meg is érdemelné. Aztán bemenne egy boltba, mindenki ferde szemmel nézne rá..
Ha meg elítélnék letöltendőre, megtanítanák neki mi az erőszak.
Borsózik a hátam miket olvasok... (:
Kérdező! Ez nekem is eszembe jutott, miért nem jelented fel? Nem tudom mennyi az elévülési ideje, de szerintem még megteheted. Akkor legalább egy kis elégtételt kapnál.
A Mérgező Szülők című könyv nagyon nagy segítség ha elolvasod. (írtad, hogy megrendelted). Leírja, hogyan kell ezt az egészet megemészteni, elfogadni, túllépni.
Pál Feri előadásait is le lehet tölteni a netről, ő is megemlíti a bántalmazást és az azon való túllépés menetét.
Szerintem rossz pszichológust fogtál ki, de ne add fel, keress egy másik szakembert.
Itt lehet letölteni a hanganyagokat, pszichológia a javából. Elég sok, de mind hasznos!
Engem is molesztált a nevelőapám de nem ilyen súlyosan, anyánkkal nem volt meg a bizalmi kapcsolat, de szerencsére a hugommal igen (ő is kapott a jóból..) így összefogva kiutáltuk a családból, csak felnőtt fejjel mondtuk meg anyánknak.
Az exemmel úgy lett vége csodás házasságunknak, hogy megerőszakolt (ill. több pofonnal és ágyból kirugdosással motivált, hogy tegyem szét..)
Én is féltem a gyerekeimet.. minden szemem rajtuk van.. arra törekszem, hogy meg legyen a bizalmi kapcsolat köztünk, hogy el merjék mondani ha baj van. Na meg arra, hogy ne legyenek potenciális áldozatok.. Azt hiszem ez az oka annak, hogy az összes férfit lenézem..
Én majd kineziológushoz szeretnék elmenni, egy kollégám járt és jókat mesélt.
Kedves Utolsó!
Köszönöm a linket! Te is jól kifogtad a mostoha apát is és a férjet is!:-( Nekem sajnos nem volt kivel megbeszelnem se olyan barátnőm nem volt akiben 100% ig megbiztam volna testvér pedig csak öcsém van aki a mai napig nem érett egy ilyen jellegű beszélgetésre meg ő közös gyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!